Το τρέιλερ του Preacher κυκλοφορεί ελεύθερο!

Το τρέιλερ του Preacher κυκλοφορεί ελεύθερο!

Το αμερικανικό κανάλι AMC μας δίνει μία πρόγευση για τις ιστορίες του Τζέσε Κάστερ (aka “Preacher”) που θα παρουσιάσει στη μικρή οθόνη

Το τρέιλερ του Preacher κυκλοφορεί ελεύθερο!
Είναι επίσημο: τα αμερικανικά κανάλια έχουν πάρει αμπάριζα τις σειρές κόμικς της Vertigo (λέγε με και DC Comics, αλλά στο πιο ενήλικο περιεχόμενο) και τις μεταφέρουν μία-μία στην τηλεόραση. Πέρυσι είχαμε την αποτυχημένη προσπάθεια του “Constantine” (βασισμένο στον ομώνυμο ήρωα του κόμικ “Hellblazer”) από το NBC, το οποίο κατέβασε άρον-άρον τα στόρια της σειράς που πρόλαβε να προβάλει μόλις 13 επεισόδια. Τον περασμένο Μάρτιο έκανε πρεμιέρα το iZombie στο CW, το οποίο ανανεώθηκε και για του χρόνου.

Τώρα, τη σκυτάλη παίρνουν άλλες δύο σειρές: το “Lucifer” που θα κάνει πρεμιέρα στο FOX τον προσεχή Ιανουάριο και είναι βασισμένο στον Εωσφόρο του κόμικ “Sandman” του Νιλ Γκέιμαν και το “Preacher”, το οποίο θα έλθει στις οθόνες μας κάπου στα μέσα του 2016 από το AMC (γνωστό για τα “Breaking bad”, “Better call Saul” και “The walking dead”).

Κλείσιμο


Και ενώ το FOX κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή δύο teasers του “Lucifer”
λόγω Χάλοουιν, το AMC αποφάσισε να απαντήσει προσφέροντας ένα απολαυστικό τρέιλερ για τον Τζέσε Κάστερ (τον περί ου ο λόγος ιεροκήρυκα) που γυρίζει σε όλες τις ΗΠΑ μαζί με την πρώην του και έναν Ιρλανδό αλκοολικό βρικόλακα.

Θέλετε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για την ιστορία του Κάστερ; Πρόκειται για έναν ιερέα που κηρύττει τον λόγο του Θεού στη μικρή πόλη Άνβιλ (στα αγγλικά γράφεται Annville, όχι Anvil) στο Τέξας. Κάποια στιγμή το σώμα του καταλαμβάνεται κατά λάθος από ένα υπερφυσικό πλάσμα που ονομάζεται Genesis και αποτελεί τον καρπό του έρωτα μεταξύ ενός αγγέλου και ενός δαίμονα. Κατά το συμβάν ισοπεδώνεται η εκκλησία του Κάστερ και σκοτώνονται όλοι οι πιστοί. Τώρα, ο Κάστερ αναζητά τον Θεό που εγκατέλειψε τον Παράδεισο μόλις γεννήθηκε ο Genesis, αλλά και την αλήθεια για τις καινούργιες του δυνάμεις ταξιδεύοντας σε ολόκληρη τη χώρα, πολεμώντας το κακό και ξυλοφορτώνοντας τους υποτακτικούς του όπου τους βρει (δηλαδή παντού).



Στον ρόλο του Κάστερ βλέπουμε τον Ντόμινικ Κούπερ (“Band of brothers”, "Captain America: The First Avenger", “Agent Carter”), ενώ στην παραγωγή βλέπουμε τους Σεθ Ρόγκεν, τον Έβαν Γκόλντμπεργκ (οι δυο τους υπέγραψαν την ταινία «Η συνέντευξη») και τον Σαμ Κάτλιν. Ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης