Το δεύτερο και τελευταίο τρέιλερ της Jessica Jones είναι εδώ

Το δεύτερο και τελευταίο τρέιλερ της Jessica Jones είναι εδώ

Δέκα ημέρες πριν από την προβολή του πρώτου κύκλου στο Netflix

Το δεύτερο και τελευταίο τρέιλερ της Jessica Jones είναι εδώ
Μπήκαμε στην τελική ευθεία πριν από το ανέβασμα του πρώτου κύκλου της νέας σειράς της Marvel, “Jessica Jones”, στο Netflix και η υπηρεσία video-streaming έχει πάρει φωτιά: στο… παρά δέκα, δηλαδή χθες, Τρίτη, ανέβασε ένα καινούργιο (και το τελευταίο) τρέιλερ, το οποίο μας δείχνει λίγα παραπάνω στοιχεία για την απογοητευμένη ηρωίδα που άλλαξε καριέρα και έγινε ιδιωτική ντετέκτιβ (στον ρόλο της η Κρίστεν Ρίτερ
), για τη σχέση της με τον Λουκ Κέιτζ (Μάικ Κόλτερ
Κλείσιμο
), αλλά και για τον «Κακό» της ιστορίας, τον περιβόητο Purple Man ή Kilgrave (Ντέιβιντ Τέναντ
).



Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε την Τζέσικα να ξυλοφορτώνει ένα σωρό κόσμο, με τον Κέιτζ (σύζυγό της στο κόμικ) να τη ρωτάει «Τζέσικα Τζόουνς, εκσφενδόνισες με το ένα χέρι έναν άνδρα διπλάσιο σε μέγεθος από τη μία άκρη του μπαρ στην άλλη», για να λάβει την αποστομωτική απάντηση «ήταν από την αδρεναλίνη». Στη συνέχεια βλέπουμε τον Kilgrave να στοιχειώνει την Τζέσικα και να χρησιμοποιεί την ικανότητα που έχει να ελέγχει τον νου για να κάνει… άσχημα πράγματα.

Από δεύτερους ρόλους, συναντάμε πάλι την Κάρι Αν Μος στον ρόλο της δικηγόρου Τζέριν Χόγκαρθ -ένα πρόσωπο που όπως αναφέραμε παλαιότερα παρουσιάζεται ως άνδρας στο σύμπαν της Marvel- και για πρώτη φορά τον Κλαρκ Πίτερς (ο Λέστερ Φρίμον στο “The Wire”), ο οποίος μέχρι στιγμής δεν είχε καταγραφεί πουθενά ως μέλος του καστ. Προκειμένου να γίνει μία σύνδεση με το “Daredevil”, στη σειρά πρόκειται να εμφανιστεί και η Ροζάριο Ντόσον, ανακτώντας για ένα επεισόδιο τον ρόλο της ως νοσοκόμα Κλερ Τεμπλ (δεν φάνηκε στο τρέιλερ). Ολόκληρο το τρέιλερ προβλήθηκε υπό τους ήχους του “The day is my enemy” των Prodigy!

Ο πιλότος του “Jessica Jones” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους τυχερούς επισκέπτες του “New York Comic Con” και ήδη άφησε αρκετές θετικές εντυπώσεις, ώστε μέχρι στιγμής να έχει βαθμολογία 8,5 στο IMDB - αν και με πολύ λίγους βαθμολογητές. Όπως και να έχει, τα τρέιλερ έχουν ήδη δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης