Ψηφιακός μεσάζοντας

Ψηφιακός μεσάζοντας

Ο Σταύρος Καραγιάννης σε βοηθά να δημοσιεύεις την αγγελία σου εύκολα και γρήγορα με τη βοήθεια της φορητής συσκευής σου

Ψηφιακός μεσάζοντας
Ο Σταύρος Καραγιάννης
είναι 33 χρονών, απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου Αθηνών -κατά κόσμον Οικονομικό Νομικής- και είναι ο «πατέρας» μιας νέας πρωτοποριακής εφαρμογής που διευκολύνει τη ζωή όσων επιθυμούν να αγοράζουν και να πωλούν μέσα από το διαδίκτυο. Αναμφίβολα το πνεύμα και οι ανάγκες των καιρών έχουν πολλαπλασιάσει τις αγοραπωλησίες μέσα από το διαδίκτυο και οι νέες ιδέες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

Η εφαρμογή του έχει την απλή και κατανοητή για κάθε χρήστη ονομασία
Pouliseto
Κλείσιμο
. Παρέχει τη δυνατότητα στον κάθε υποψήφιο αγοραστή ή πωλητή να αποκτήσει ή να πουλήσει ένα προϊόν. Ο Σταύρος Καραγιάννης ασχολείται για πολλά χρόνια επαγγελματικά με το πεδίο των εισαγωγών-εξαγωγών και τώρα μεταφέρει αυτήν την τεχνογνωσία της αγοραπωλησίας στον χώρο του διαδικτύου.

«Αυτό που κάνει το Pouliseto να διαφέρει από άλλες εφαρμογές είναι η ταχύτητα, η αμεσότητα και η ευελιξία με την οποία ανεβάζεις την αγγελία σου. Φωτογραφίζεις, περιγράφεις με λίγα λόγια και ανεβάζεις. Όλη η διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 1 λεπτό», μας υπογραμμίζει ο Σταύρος. Ο ίδιος εξηγεί ταυτόχρονα πόσο εύκολη είναι η χρήση της εφαρμογής του. «Το Pouliseto διανύει τρεις εβδομάδες ζωής και δίνει τη δυνατότητα στον κάθε χρήση να ανεβάζει την αγγελία του, μέσα από το tablet του ή το κινητό του, κάνοντας ακόμη πιο προσιτή την διαδικασία».


Μία αγγελία όπως φαίνεται στο app

Όπως τονίζει, πρόκειται για ένα σωστά δομημένο app, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανεβάσουν τα πάντα, καθώς καλύπτει σχεδόν κάθε κατηγορία προϊόντων, από ηλεκτρονικές συσκευές και αυτοκίνητα, μέχρι σπίτια, οικόπεδα, ρούχα και επιχειρήσεις. «Αυτά τα χαρακτηριστικά και η καινοτομική σχεδίαση του είναι που το κάνουν απόλυτα ξεχωριστό», συνεχίζει ο ίδιος.

Ο Σταύρος επισημαίνει ότι ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων ανάμεσα στις αγγελίες που δημοσιεύονται βρίσκονται οι συσκευές της νέας τεχνολογίας (κινητά) αλλά και ηλεκτρικές συσκευές (τηλεοράσεις), ενώ σιγά-σιγά οι χρήστες αρχίζουν και εμπιστεύονται αρκετά πιο ακριβά προϊόντα, όπως τα αυτοκίνητα. «Στόχος μας είναι να μπορέσουμε και σε συνεργασία με άλλες εταιρείες να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ ασφάλειας και φερεγγυότητας για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων», καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης