Τα πρώτα video του ηλεκτρο-υβριδικού Volvo V60

Τα πρώτα video του ηλεκτρο-υβριδικού Volvo V60

Ξεκινάνε οι πωλήσεις του V60 plug-in Hybrid, του οποίου η παραγωγή έχει ξεκινήσει. Μάλιστα η Volvo προχώρησε στην παρουσίαση τριών video που δείχνουν το τι ακριβώς είναι η συγκεκριμένη έκδοση του V60. Το V60 Plug-in Hybrid συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες...

Τα πρώτα video του ηλεκτρο-υβριδικού Volvo V60
Ξεκινάνε οι πωλήσεις του V60 plug-in Hybrid, του οποίου η παραγωγή έχει ξεκινήσει. Μάλιστα η Volvo προχώρησε στην παρουσίαση τριών video που δείχνουν το τι ακριβώς είναι η συγκεκριμένη έκδοση του V60.
Το V60 Plug-in Hybrid συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός με το πάτημα ενός κουμπιού επιλέγει τρείς διαφορετικές λειτουργίες για το αυτοκίνητό του: Να είναι αμιγώς ηλεκτρικό με αυτονομία 50 χιλιομέτρων (λειτουργία Pure), να είναι υβριδικό με εκπομπές CO2 μόλις 49 g/km (λειτουργία Hybrid), ή ένα υψηλής απόδοσης αυτοκίνητο, που διαθέτει 285 ίππους (215 + 70 PS) και 65,2 kgm ροπής (λειτουργία Power). Οι επιδόσεις του είναι εκρηκτικές με το 0-100 kh/h επιτάχυνσης να καλύπτεται σε 6,9 δευτερόλεπτα.

Στους εμπρός τροχούς του Volvo V60 Plug-in Hybrid, φτάνει η ροπή των 44,8 kgm του 5κύλινδρου turbodiesel κινητήρα D5 με χωρητικότητα 2.4 λίτρων, που αποδίδει 215 ίππων.
Κλείσιμο
Στον πίσω άξονα δίνει κίνηση ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 70 ίππων, που τροφοδοτείται από μια συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου. Η μετάδοση της κίνησης πραγματοποιείται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων.


TWITTER: @trakousellis
FACEBOOK: Takis Trakousellis

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης