H ελαφρύτερη Lamborghini παραγωγής

H ελαφρύτερη Lamborghini παραγωγής

Λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη της έκθεσης αυτοκινήτων του Παρισιού η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες για το νέο της επετειακό μοντέλο Gallardo LP570-4 Blancpain Edition...

H ελαφρύτερη Lamborghini παραγωγής
Λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη της έκθεσης αυτοκινήτων του Παρισιού η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες για το νέο της επετειακό μοντέλο Gallardo LP570-4 Blancpain Edition. Η έκδοση αυτή δημιουργήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας της ιταλικής εταιρίας με τον κατασκευαστή πολυτελών ρολογιών Blancpain. Από την ίδια συνεργασία έχει προκύψει και ο αγώνας ταχύτητας «Lamborghini Blancpain Super Trofeo».

Μερικά από τα στοιχεία που διαφοροποιούν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από τα υπόλοιπα «αδελφάκια» του είναι το νέο καπάκι του κινητήρα, το οποίο επιτρέπει τον καλύτερο αερισμό του μηχανικού συνόλου, η μεγάλη πίσω αεροτομή, οι τροχοί ειδικής σχεδίασης, τα ανθρακο-κεραμικά φρένα και οι επενδύσεις από ανθρακονήματα. Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι επενδύσεις από αλκαντάρα και ανθρακονήματα, καθώς και οι κίτρινες ραφές.

Κλείσιμο


Η Blancpain Edition, η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά σε μαύρο ματ χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες, έχει συνολικό βάρος μόλις 1.340 κιλά και είναι το ελαφρύτερο μοντέλο παραγωγής στην γκάμα της Lamborghini.
Ο κινητήρας αυτής της Gallardo είναι ο γνωστός V10 5,2 lt με ισχύ 570 PS (αντιστοιχία κιλών ανά ίππο: 2,35). Για τα 0-100 km/h η Blancpain Edition χρειάζεται μόλις 3,4 sec και για τα 0-200 km/h μόλις 10,2 sec! Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 320 km/h!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης