Έρχεται το μικρό SUV Chevrolet Trax

Έρχεται το μικρό SUV Chevrolet Trax

Έναν ακόμη «δυνατό παίκτη» θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο των μικρών SUV από την άνοιξη, με την έλευση του Trax. Το νέο μοντέλο στη γκάμα της Chevrolet αναμένεται στην Ελλάδα τον Μάιο. Το Trax μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με το Mokka της Opel, έχοντας σχεδόν ίδιες διαστάσεις...

Έρχεται το μικρό SUV Chevrolet Trax
Έναν ακόμη «δυνατό παίκτη» θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο των μικρών SUV από την άνοιξη, με την έλευση του Trax. Το νέο μοντέλο στη γκάμα της Chevrolet αναμένεται στην Ελλάδα τον Μάιο.

Το Trax μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με το Mokka της Opel, έχοντας σχεδόν ίδιες διαστάσεις (μήκος 4,25 m, πλάτος 1,77 m, ύψος 1,67 m) και χώρο αποσκευών 356 lt. Από τη στιγμή της κυκλοφορίας θα είναι διαθέσιμοι και οι τρεις κινητήρες, δύο turbo (1.4 βενζίνης και 1.7 πετρελαίου) και ένας ατμοσφαιρικός.

Ο ατμοσφαιρικός 1.6 των 115 PS συνδυάζεται μόνο με κίνηση στον εμπρός άξονα και με μηχανικό 5τάχυτο κιβώτιο. Με τη βοήθεια του start/stop (στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, εκτός από τον 1.7 diesel με το αυτόματο κιβώτιο), εμφανίζει μέση κατανάλωση 6,5 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 153 g/km. Τα 100 km/h από στάση έρχονται σε 12,3 sec και η τελική ταχύτητα είναι 174 km/h.
Ο 1.4 turbo με τα 140 PS συνδυάζεται αποκλειστικά με κίνηση σε όλους τους τροχούς.


Για περισσότερα διαβάστε
ΕΔΩ

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης