Μουσακάς, μπριάμ και γεμιστά, τα αγαπημένα του καλοκαιριού: Ένα πλήρες μενού για όλο το Σαββατοκύριακο
Μουσακάς, μπριάμ και γεμιστά, τα αγαπημένα του καλοκαιριού: Ένα πλήρες μενού για όλο το Σαββατοκύριακο
Οι πρώτες ύλες που μας προσφέρει το καλοκαίρι μάς δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε εύκολες και νοστιμότατες συνταγές
Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν φτιάχνουμε αρωματική φριτάτα με κολοκυθάκια και φέτα, και προσθέτουμε τραγανό μπέικον για ακόμη μεγαλύτερη νοστιμιά. Ένα πιάτο ιδανικό για το brunch, που με μια δροσερή σαλάτα γίνεται ένα ελαφρύ γεύμα. Κι επειδή το καλοκαιρινό τραπέζι θέλει ευκολία, κλείνουμε το αγαπημένο μας μπριάμ στη λαδόκολλα μαζί με κοτόπουλο και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα απολαυστικό. Ετοιμάζουμε γεμιστές ντομάτες και πιπεριές με μείγμα από ρύζι, κιμά, μυρωδικά και ψιλοκομμένα λαχανικά για να δώσουμε επιπλέον γεύση και φτιάχνουμε αυγά με ντομάτα ή αλλιώς στραπατσάδα ή καγιανά, το εύκολο πιάτο της εποχής, που θυμίζει διακοπές.
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα