Κουραμπιέδες με καραμελωμένα αμύγδαλα από τον Στέλιο Παρλιάρο

Κουραμπιέδες με καραμελωμένα αμύγδαλα από τον Στέλιο Παρλιάρο

Αυτή η συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για κουραμπιέδες περιλαμβάνει καραμελωμένα αμύγδαλα που σίγουρα θα τους κάνουν ακόμα πιο ακαταμάχητους!

Κουραμπιέδες με καραμελωμένα αμύγδαλα από τον Στέλιο Παρλιάρο
Διαδικασία
Βήμα 1
Για το βούτυρο clarifier: Κόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και το αφήνουμε να λιώσει σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα χωρίς να το ανακατέψουμε. Αφαιρούμε το καθαρό βούτυρο από την επιφάνεια ξεχωρίζοντάς το από το γάλα. Αφήνουμε το καθαρό βούτυρο στο ψυγείο για λίγη ώρα έτσι ώστε να παγώσει.

Βήμα 2
Για τους κουραμπιέδες: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη σε δυνατή ταχύτητα για περίπου 20 λεπτά. Όσο περισσότερο το χτυπάμε τόσο καλύτερη θα γίνει η ζύμη. Με ένα μυτερό μαχαίρι σχίζουμε το λοβό βανίλιας και αδειάζουμε τους σπόρους μέσα στο μείγμα μαζί με το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένα. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε το ρούμι και τα καραμελωμένα αμύγδαλα.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης