Η μπολονέζ του Σινσινάτι, με σάλτσα με κουβερτούρα και μπαχαρικά

Η μπολονέζ του Σινσινάτι, με σάλτσα με κουβερτούρα και μπαχαρικά

Ή αλλιώς, το πικάντικο τσίλι του Οχάιο, που μετρά 100 χρόνια ιστορίας και έχει και καταγωγή Μεσογειακή!

Η μπολονέζ του Σινσινάτι, με σάλτσα με κουβερτούρα και μπαχαρικά
H αγαπημένη συνταγή της πόλης του Οχάιο, μετρά 100 χρόνια παρουσίας, και κατά συνέπεια αρκετές παραλλαγές με ή χωρίς κουβερτούρα και κανέλα, ένα θέμα που έχει προκαλέσει συζητήσεις επί συζητήσεων μεταξύ των φαν του πιάτου. Όμως, η εκδοχή που συναντάμε εδώ, με την κουβερτούρα, την κανέλα, και τα λοιπά μπαχαρικά, είναι από τις πιο αγαπημένες και πολυδοκιμασμένες, και απ’ ό,τι φαίνεται, έχει αντέξει το τεστ του χρόνου.

Η καταγωγή της συνταγής, αρχικά, ξεκινά από άλλη ήπειρο. Δύο αδέρφια με σλάβικη καταγωγή, μετανάστευσαν στο Σινσινάτι το 1922, όπου και άνοιξαν τη δική τους επιχείρηση, το εστιατόριο Empress Chili Parlor.

Διαβάστε τη συνταγή στο olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης