Γείτονες βγαλμένοι από την... κόλαση

geitones_newmoney

Πολλοί γείτονες είναι ενοχλητικοί και δεν θα θέλατε να ζουν δίπλα σας καθώς μόνο σπάνιο φαινόμενο δεν είναι οι σχέσεις μεταξύ των γειτόνων να γίνονται περίπλοκες.

Πηγή: www.newmoney.gr

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hjg_XL

Μερικοί από τους διασημότερους συγγραφείς όλων των εποχών, που μας έχουν προσφέρει σπουδαίο υλικό από μυθιστορήματα, φιλοσοφικά δοκίμια, διηγήματα, νουβέλες μέχρι και ποιήματα, είχαν κάποιες θα λέγαμε παράξενες έως εξωφρενικές καθημερινές συνήθειες.

delivery5

Ξεκίνησε τη δεκαετία του '90 να κάνει ο ίδιος μεταφορές με ποδήλατα βγάζοντας ένα μεροκάματο. Τους πρώτους μήνες του 2019, ο Γουάνγκ Γουέι είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά περισσότερο από 1 δισ. δολάρια και να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο πλούσιους Κινέζους. Η συνολική περιουσία του Γουάνγκ ανέρχεται στα 11,4 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τον δείκτη Bloomberg Billionaires.

ygtd_XL

Η Jo Cameron δεν είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι. Εξαιτίας μίας σπάνιας γενετικής μετάλλαξης, δεν μπορεί να νιώσει πόνο. Για να καταλάβει ότι καίγεται το δέρμα της θα πρέπει να μυρίσει την καμμένη της σάρκα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος.