Αντλίες θερμότητας: η σύγχρονη και οικονομική λύση θέρμανσης

Αντλίες θερμότητας: η σύγχρονη και οικονομική λύση θέρμανσης

Το δυσβάσταχτο για πολλούς κόστος του πετρελαίου θέρμανσης, η τιμή του οποίου διαμορφώθηκε φέτος στα 95 με 97 λεπτά το λίτρο ήτοι 950~970€ για ένα γέμισμα δεξαμενής, θα έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατοικίες να μείνουν φέτος χωρίς θέρμανση. 

Αντλίες θερμότητας: η σύγχρονη και οικονομική λύση θέρμανσης
Ο νόμος 4447/2016 του ΥΠΕΝ άνοιξε το δρόμο για την αυτονόμηση της θέρμανσης μεμονωμένων διαμερισμάτων κι έτσι πολλοί ιδιοκτήτες και ένοικοι στρέφονται πλέον στις αντλίες θερμότητας λόγω της γρήγορης εγκατάστασης και αυτονομίας που προσφέρουν.

Από τις πλέον αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές είναι οι
αντλίες θερμότητας Carrier 30AWH AquaSnap Plus τεχνολογίας Twin-Rotary DC Inverter, με πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης (Α+++) από τον ανεξάρτητο οργανισμό Eurovent. 

Κλείσιμο
Οι αντλίες θερμότητας της Carrier προσφέρουν θέρμανση, ζεστό νερό για το νοικοκυριό αλλά και δροσισμό το καλοκαίρι. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία τους με επεξεργαστή, επιτυγχάνουν υψηλή ενεργειακή απόδοση έως και 120% σε σχέση με την ονομαστική τους ισχύ, χωρίς να αδειάζει το πορτοφόλι της οικογένειας.
 
Οι αντλίες θερμότητας Carrier 30AWH μπορούν να συνδεθούν με ποικιλία υφιστάμενων εσωτερικών μονάδων νερού χωρίς την ανάγκη αγοράς πρόσθετου εξοπλισμού. 
Έχουν αθόρυβη λειτουργία και καταλαμβάνουν μικρό χώρο και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες κατοικιών ή εμπορικών κτιρίων και καταστημάτων, με 5 διαθέσιμα μεγέθη.

Σιγουριά & επιδόσεις… Carrier!
Κάθε μονάδα της Carrier υποβάλλεται σε σειρά πολλαπλών ελέγχων, σε διάφορα στάδια της γραμμής παραγωγής, κατά τους οποίους εξετάζονται τα κυκλώματα για τυχόν διαρροές στη συμμόρφωση με τις ηλεκτρικές προδιαγραφές και τις σωστές τιμές πίεσης νερού και ψυκτικού μέσου. Η χρήση εξαρτημάτων και υλικών υψηλής ποιότητας εγγυάται τη συνολική ποιότητα και αξιοπιστία της μονάδας AquaSnap Plus 30AW.

Κύρια Χαρακτηριστικά:
Πιστοποίηση Ενεργειακής Απόδοσης Eurovent.
Διπλός περιστροφικός συμπιεστής DC Inverter και ηλεκτρονικός έλεγχος μέσω μικροεπεξεργαστή.
Ανεμιστήρας μεταβλητής ταχύτητας με καινοτόμο σχήμα πτερυγίων για βελτιωμένη κατανομή αέρα και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.
Σύνδεση με υπάρχουσες πηγές θέρμανσης για συνδυασμένη λειτουργία και αυξημένη οικονομία.
Δυνατότητα σύνδεσης με ποικιλία εσωτερικών μονάδων νερού: κασέτες ψευδοροφής, καναλάτες, δαπέδου, οροφής και τοίχου.
Ψυκτικό υγρό R-410A που δεν καταστρέφει το όζον.
Πέντε διαθέσιμα μεγέθη, σε εκδόσεις με ή χωρίς υδροστάσιο.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ahi-carrier.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης