Eνα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο για τους καπνιστές: Νέα ηλεκτρονικά τσιγάρα altereGo

Eνα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο για τους καπνιστές: Νέα ηλεκτρονικά τσιγάρα altereGo

Νέα χρονιά, Νέα Αρχή για να κάνετε  ένα διαφορετικό, πιο χρήσιμο και πρωτότυπο δώρο στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας ανθρώπους απαλλαγμένους από τις βλαπτικές επιπτώσεις του καπνίσματος: προσφέρετε ένα από τα πιο μοντέρνα ηλεκτρονικά τσιγάρα της altereGo! 

Eνα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο για τους καπνιστές: Νέα ηλεκτρονικά τσιγάρα altereGo
Είναι ένα κομψό και ωφέλιμο δώρο, που είναι διαθέσιμο για όλες τις τσέπες!
Ένα αξεσουάρ που μπορείτε να έχετε συνέχεια μαζί σας και να το χρησιμοποιείτε παντού, αφήνοντας μια για πάντα το πακέτο τσιγάρων και τον καπνό πίσω στην παλιά ζωή σας!  
altereGo: Ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο δώρο που προσαρμόζεται στα μέτρα σας και στις επιλογές σας!

Τα καλύτερα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα αξεσουάρ τους έρχονται για τις γιορτές των Χριστουγέννων σε ειδική συσκευασία δώρου. Εύκολα και οικονομικά μπορείτε να δημιουργήστε τη δική σας συσκευασία και να συμπεριλάβετε συσκευές, ατμοποιητές, αξεσουάρ, υγρά αναπλήρωσης από 5 διαφορετικές εταιρείες με περισσότερες από 75 διαφορετικές γεύσεις, ώστε να επιλέξετε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει και σας προσφέρει τη μεγαλύτερη απόλαυση!


Κλείσιμο

Επιλέξτε εσείς το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της altereGo, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό θα χαρεί να λύσει όλες σας τις απορίες, να σας ενημερώσει για όσα θέλετε να μάθετε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το πακέτο που επιθυμείτε!
 
Βρείτε ένα κατάστημα της altereGo! εδώ 

Επίσης μπορείτε  να  κάνετε το πρώτο βήμα και να πάρετε ιδέες παρακολουθώντας στο altereGo academy την Κατερίνα Χιωτίνη να σας παρουσιάζει με ένα ξεχωριστό και ευχάριστο τρόπο τα προϊόντα τις altereGo ώστε να έχετε μια πρώτη ιδέα για  να δημιουργήσετε το δώρο σας.
    
Μερικές ιδέες για δώρα από την altereGo.

Το altereGo Α7 είναι η νέα «ναυαρχίδα» των ηλεκτρονικών τσιγάρων, που επιτυγχάνει την απόλυτη κομψότητα στη μέγιστη απόδοση. Ιδανικό δώρο για νέους και παλιούς χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου.
 

Το altereGo A6 είναι ο πιο έξυπνος συνδυασμός λεπτού design και μεγάλης απόδοσης! Με μεγάλη απόδοση μπαταρίας και ικανοποιητική χωρητικότητα ατμοποιητή, σε συνδυασμό με ρυθμιζόμενη λειτουργία air-flow έχει εκείνες τις ιδιότητες που θέλει ένας απαιτητικός, από την πρώτη φορά, ατμιστής.
 

Τέλος, το iStick TC 40W, προσφέρει μία νέα εμπειρία ατμίσματος με καλύτερη γεύση και μικρότερη κατανάλωση υγρού και μπαταρίας. Παρόλο το μικρό του μέγεθος το iStick TC 40W διαθέτει μπαταρία εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας 2600mAh και υψηλή απόδοση μέχρι και τα 40 Watt. Σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό ατμοποιητή GS-Tank είναι η απόλυτη λύση για όσους επιθυμούν διάρκεια και απόδοση σε μικρό μέγεθος

 
Συμπεριλάβετε στην πρωτότυπη συσκευασία του δώρου σας, εκτός από το ηλεκτρονικό τσιγάρο, και τα επιθυμητά υγρά αναπλήρωσης.  Η επιλογή είναι πάντα δική σας!

Δείτε όλα τα προϊόντα της altereGo ΕΔΩ ώστε να προετοιμάσετε τους συνδυασμούς που θέλετε να περιλαμβάνει το πακέτο σας!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης