Αυτό το πακέτο του Xbox One δεν παίζεται!

Αυτό το πακέτο του Xbox One δεν παίζεται!

Η κονσόλα της Microsoft υπόσχεται την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής διασκέδασης

Αυτό το πακέτο του Xbox One δεν παίζεται!
Φέτος τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να αποκτήσεις το εορταστικό  πακέτο  Xbox One, το οποίο περιλαμβάνει τα παιχνίδια Gears of War: Ultimate Edition και Rare Replay, δηλαδή 30 all time classic παιχνίδια. Επίσης σου παρέχεται η δυνατότητα ολοκληρωμένης λήψης του Ori and the Blind Forest. Και μην ανησυχείς... Μπορείς να αποθηκεύσεις και να παίξεις πολλά περισσότερα παιχνίδια χάρη στον σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1 Tb. 

Απόλαυσε το αρχικό
Κλείσιμο
Gears of War αναπροσαρμοσμένο σε Full HD ανάλυση 1080p και παίξε εναντίον πολλών παικτών στα 60FPS με 19 χάρτες, έξι λειτουργίες παιχνιδιού και πέντε κεφάλαια εκστρατείας τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ σε κονσόλα.

Σημείωσε ότι το Rare Replay είναι μια απίστευτη συλλογή 30 παιχνιδιών, από τα Battletoads και Banjo-Kazooie μέχρι το Perfect Dark και ακόμη περισσότερα.

Το πακέτο περιέχει ακόμα ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox One, καλώδιο HDMI και δοκιμαστική συνδρομή 14 ημερών στην υπηρεσία Xbox Live.

Ωστόσο, αν θέλεις να βιώσεις τη συγκλονιστική εμπειρία που μπορεί να σου προσφέρει το Xbox One, βάλε στη λίστα σου και το Kinect (πωλείται χωριστά), το ειδικό σύστημα κάμερας και αισθητήρων που πάει την αλληλεπίδραση μεταξύ μηχανής και χρήστη πολλά βήματα μπροστά.
Αν δεν έχεις ξαναζήσει την εμπειρία του παιχνιδιού χωρίς χειριστήρια, απλά με το να στέκεσαι μπροστά στο Kinect και αυτό να διαβάζει τις κινήσεις σου, τότε είναι πολύ πιθανό ότι στην αρχή θα τα χάσεις. Αν πάλι έχεις τη σχετική εμπειρία από το προηγούμενο Kinect και το Xbox 360, τότε μάλλον μπορείς να φανταστείς τι σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και υψηλότερη ανάλυση στην αναγνώριση των κινήσεων, του προσώπου και της φωνής.

Και όπως θα διαπιστώσεις, μετά την πρόσφατη αναβάθμιση, το Xbox One συνεργάζεται ακόμα καλύτερα με τα Windows 10, για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής διασκέδασης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης