Οι μπριζόλες της ευκολίας: 5 συνταγές για εύκολα μαγειρέματα

Οι μπριζόλες της ευκολίας: 5 συνταγές για εύκολα μαγειρέματα

Στο φούρνο ή στη σχάρα, μαριναρισμένες ή όχι, με κάθε λογής μυρωδικά και αρτύματα συνοδευόμενες από πικάντικες ή πιο ήπιες γευστικά σάλτσες, οι μπριζόλες είναι από τις επιλογές που οι κρεατοφάγοι τιμούν και με το παραπάνω

pritsola
Οι χοιρινές κι οι μοσχαρίσιες μπριζόλες είναι το απόλυτο φαγητό για το καθημερινό αλλά και το κυριακάτικο τραπέζι και οι τρόποι για να μαγειρευτούν είναι πραγματικά απεριόριστοι, όπως εξάλλου και τα data που σου προσφέρει το WIND ONE για να βρεις τη συνταγή που σου ταιριάζει.

Και μη νομίζεις ότι χρειάζονται πολύωρη προετοιμασία ή ψήσιμο. Στις μοσχαρίσιες μπριζόλες ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με το πώς τις προτιμά κανείς. Οι μοσχαρίσιες από κόντρα φιλέτο πάχους 3 εκ., για παράδειγμα, δεν χρειάζονται ψήσιμο πάνω από 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Οι χοιρινές, ωστόσο, χρειάζονται ψήσιμο σε μέτρια φωτιά και όχι λιγότερο από 15 λεπτά, έτσι ώστε να ψηθεί το κρέας σωστά και εσωτερικά.

Ένα υλικό, 5 εύκολες συνταγές, λοιπόν, για να διαλέξεις:

Μοσχάρισιες μπριζόλες μαριναρισμένες με δεντρολίβανο, θυμάρι και σκόρδο
Ψήσε τις μπριζόλες σου μαριναρισμένες με τη συγκεκριμένη συνταγή και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστούν όσοι τις δοκιμάσουν. Το δεντρολίβανο και το θυμάρι θα τους προσθέσουν άρωμα, ενώ το σκόρδο αψάδα.

mosxarisies-me-dentrolivano
Κλείσιμο


Δες τη συνταγή εδώ

Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μαρινάδα βαλσαμικού ξιδιού ψημένες στο χαρτί
Οι μοσχαρίσιες μπριζόλες δεν θέλουν πολύ ψήσιμο γιατί στεγνώνουν. Με αυτή τη μαρινάδα και αυτό το ψήσιμο θα γίνουν λουκούμι. Την ίδια μαρινάδα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και για να ψήσεις στο φούρνο αρνάκι ή άλλο κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος.

mosxarisies-sto-xarti


Δες τη συνταγή εδώ

Χοιρινές μπριζόλες ψητές με γλυκόξινη μαρινάδα
Οι γλυκόξινες γεύσεις ταιριάζουν πολύ στο χοιρινό. Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για κυριακάτικα BBQ και το μαρινάρισμα του κρέατος απαραίτητο -αρκούν και 10 λεπτά μόνο- για να αποκτήσει ξεχωριστό χαρακτήρα.

xoirini


Δες τη συνταγή εδώ

Σκορδάτες μπριζόλες με αρωματική κρέμα πολέντας
Ζουμερές μπριζόλες που ετοιμάζεις στο πι και φι και συνοδεύεις με λαχταριστή κρέμα πολέντας, που τους πάει πολύ. Η πολέντα δεν θέλει πολύ χρόνο προετοιμασίας. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και δεν θα δυσκολευτείς.

mprizoles-me-polenta


Δες τη συνταγή εδώ

Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού
Αυτές οι μπριζόλες με κρασάτη μαρινάδα θα γίνουν η αγαπημένες σου μαζί με ένα ποτήρι κόκκινο κρασή και καλή παρέα. Συνόδευσέ τες με πατάτες τηγανητές ή ψητές και μια πράσινη σαλάτα εποχής.

mosxarisia-se-kokkino-krasi


Δες τη συνταγή εδώ

Όπως βέβαια θέλουμε να ετοιμάζουμε το φαγητό μας, γρήγορα και χωρίς αναμονή, έτσι και στην επικοινωνία μας, θέλουμε άμεση εξυπηρέτηση. Σαν το WIND ΟΝΕ, που δεν είναι απλά ένα νέο συνδυαστικό πρόγραμμα, αλλά μια νέα εμπειρία επικοινωνίας, διασκέδασης και εξυπηρέτησης, που μας φέρνει απευθείας σε άμεση σύνδεση -χωρίς αναμονή- με τηλεφωνικό εκπρόσωπο και όχι με ρομπότ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ