Το Aegean College φέρνει στην Ελλάδα το Coventry University, ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου

Το Aegean College φέρνει στην Ελλάδα το Coventry University, ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου

Σπουδές υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια, όπως το Coventry University που συγκαταλέγεται στο 4% των κορυφαίων ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης παγκοσμίως

aegean
Το Aegean College, είναι το Κολλέγιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, ενός φορέα με διαδρομή 72 ετών στην ελληνική εκπαίδευση. Προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια, όπως το Coventry University που κατέχει τη 12η θέση στις κατατάξεις των βρετανικών πανεπιστημίων και συγκαταλέγεται στο 4% των καλύτερων ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης παγκοσμίως.

Παράλληλα, το Κολλέγιο συνεργάζεται και με άλλα κορυφαία πανεπιστήμια -όπως το Canterbury Christ Church University- και διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης σπουδών όπως το SQA και η Pearson.

Μέσω της συνεργασίας του με βρετανικά πανεπιστήμια, το Aegean College παρέχει τη δυνατότητα για σπουδές βρετανικών προδιαγραφών στην ελληνική γλώσσα.

Τα προγράμματα σπουδών του Κολλεγίου είναι ειδικά σχεδιασμένα με γνώμονα τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς εργασίας σε τομείς αιχμής: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων, Ναυτιλιακά, Πληροφορική, Ψυχολογία, Σχολική Ψυχολογία, Γνωσιακή-Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική ψυχολογία, Προσχολική Εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή, Φυσικοθεραπεία, Διαιτολογία, Μαιευτική, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας, του Πειραιά και της Λάρισας*, εργαστήρια με σύγχρονο εξοπλισμό, αίθουσες όπου χρησιμοποιούνται όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα διδασκαλίας και εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής όπως το e-learning, το Κολλέγιο διασφαλίζει την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους φοιτητές του.

Τα προπτυχιακά και τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Aegean College είναι πλήρως αναγνωρισμένα από το υπουργείο Παιδείας με βάση τη διαδικασία που ακολουθείται από το ΣΑΕΠ. Αντίστοιχα, οι απόφοιτοι του Aegean College κατέχουν τίτλους σπουδών αναγνωρισμένους από όλα τα ευρωπαϊκά πανεπιστημιακά ιδρύματα και σχετικούς επαγγελματικούς φορείς.

Πιστοποιημένα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης-2 Aegean (Aegean Lifelong Learning Center) προσφέρει μια σειρά από πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης, καθώς και μια σειρά από ταχύρρυθμα σεμινάρια σε γνωστικά αντικείμενα με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Κλείσιμο
Τα προγράμματα του ΚΔΒΜ-2 Aegean είναι πιστοποιημένα από διεθνείς φορείς πιστοποίησης όπως η Pearson, το SQA και το IAPC&M και απευθύνονται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε επαγγελματίες, αλλά και ανθρώπους που επιθυμούν να αποκτήσουν νέα εφόδια και δεξιότητες, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου και επαγγελματικής κατάστασης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.aegeancollege.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ