Το καλοκαίρι έχει γεύση Three Cents!

Το καλοκαίρι έχει γεύση Three Cents!

Τρία νέα premium mixers έρχονται να προστεθούν στη γκάμα της ελληνικής εταιρίας με τα artisanal αναψυκτικά !

Three_Cents_New_Flavors_vol_2
Τρείς νέες άκρως καλοκαιρινές γεύσεις προστίθενται στο portfolio των premium αναψυκτικών Three Cents για να ομορφύνουν το καλοκαίρι μας. Cherry Soda, αληθινή και φρέσκια γεύση από κεράσι σε ένα αναψυκτικό που μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια. Sparkling Lemonade, μια φρέσκια προσέγγιση της σπιτικής λεμονάδας με ανθρακικό. Dry Tonic, γι’αυτούς που αγαπούν το tonic αλλά όχι τις θερμίδες του.

Cherry soda
Ο συνδυασμός εκχυλισμάτων από διαφορετικά μέρη του κερασιού, δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο αναψυκτικό κεράσι. Η Cherry Soda είναι ιδανική για χρήση σε cocktails, σύγχρονα long drinks αλλά και ως ένα αναψυκτικό για αυτούς που θέλουν κάτι αληθινό και φρέσκο.
Three_Cents_New_Flavors_vol_1



Sparkling Lemonade
Ένας εμπνευσμένος συνδυασμός λεμονιών, limes και των αυστραλιανής προέλευσης Finger Limes, συμβάλλει στη δημιουργία μιας μοναδικής γευστικής εμπειρίας σπιτικής λεμονάδας με ανθρακικό. Η Sparkling Lemonade, προσφέρει έντονη αρωματική πολυπλοκότητα που την καθιστά ιδανική για χρήση σε long drinks, punches και coolers. Ταυτόχρονα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα δροσερό αναψυκτικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Dry Tonic
Ελαφρύ σαν πούπουλο, το νέο Dry Tonic με λιγότερη ζάχαρη, ακολουθεί την τάση της εποχής χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στην γεύση αλλά και στην ποιότητα. Αυθεντική γεύση αληθινής κινίνης με αναζωογονητική πικράδα, συνοδευμένη με αρώματα εξωτικών εσπεριδοειδών και λιγότερη ζάχαρη. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για αμέτρητους συνδυασμούς με spirits και λικέρ, συνδυάζοντας την τέλεια γεύση και την φίνα πικράδα με τις μισές θερμίδες*.

Κλείσιμο
*Σε σχέση με το Three Cents Tonic Water

Three_Cents_New_Flavors_vol_2

Three_Cents_New_Flavors_vol_3



Λίγα λόγια για το brand:

Tο 2014 γεννιούνται τα Three Cents τα πρώτα ελληνικά premium mixers. Το μυστικό κρύβεται στα πολύ ποιοτικά και προσεκτικά διαλεγμένα συστατικά, αλλά και στην υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακικό, τη μπουρμπουλήθρα, που δίνει ζωντάνια στο ποτό μέχρι την τελευταία του σταγόνα!
Εμπνευσμένα από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης ήρθαν να βάλουν μπουρμπουλήθρες σε κάθε στιγμή που χρειάζεσαι κάτι δροσιστικό!

Τα Three Cents απαρτίζονται από 10 διαφορετικές γεύσεις premium Tonics & Sodas και διανέμονται από την εταιρία ΑΜΒΥΞ.

www.threecents.co.uk
https://www.instagram.com/threecents_official/
https://www.facebook.com/ThreeCentsBeverages/



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης