Η Essenza Hellas στην 83η Δ.Ε.Θ.

Η Essenza Hellas στην 83η Δ.Ε.Θ.

Η ελληνική εταιρεία που ξεχωρίζει στην παραγωγή ποιοτικών πρώτων υλών ροφημάτων και ειδών ζαχαροπλαστικής

essenza01
Η ESSENZA HELLAS θα συμμετέχει ως εκθέτης στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 8 Σεπτεμβρίου έως και τις 16 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ.

Η παρουσία της εταιρείας θα γίνει στο περίπτερο του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στο οποίο στελέχη της εταιρείας θα παραβρίσκονται καθ’ όλη την διάρκεια της ΔΕΘ, για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις δράσεις της εταιρείας στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της έκθεσης.

Η ESSENZA HELLAS είναι μια ελληνική παραγωγική εταιρεία με έδρα τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στον Πειραιά, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ποιοτικών πρώτων υλών ροφημάτων και ειδών ζαχαροπλαστικής, για την ελληνική και διεθνή αγορά.

Φιλοσοφία και πρωταρχικός στόχος είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και σταθερής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά. Αυτό είναι αποτέλεσμα της σχολαστικής παραγωγικής διαδικασίας που γίνεται με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις κάτω από τους πιο αυστηρούς και πιστοποιημένους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, καθώς και της αυστηρής επιλογής των πρώτων υλών που γίνεται μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο διαπιστευμένων προμηθευτών.

Τα προϊόντα της ESSENZA απευθύνονται κυρίως σε εμπόρους χονδρικής πώλησης, αναπτύσσοντας παράλληλα εξωστρεφή χαρακτηριστικά με πολύ μεγάλη επιτυχία, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η ESSENZA HELLAS εξειδικεύεται στην παραγωγή των προϊόντων που είναι:

ΠΟΥΡΕΔΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ
Συμπυκνωμένοι Πουρέδες που χαρακτηρίζονται από την υψηλή περιεκτικότητά τους σε φρούτο, με δυνατότητα εφαρμογής σε ροφήματα όπως milkshake & cocktails.

ΠΟΛΤΟΙ ΓΙΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ
Συμπυκνωμένοι πολτοί φρούτων για παρασκευή εξαιρετικής ποιότητας γρανίτας. Στην παραγωγή των πολτών χρησιμοποιούμε, ως επί το πλείστον, ελληνικά φρούτα που προσδίδουν εξαιρετικά γευστικά-ποιοτικά χαρακτηριστικά στα προϊόντα μας.

ΣΙΡΟΠΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
Συμπυκνωμένα σιρόπια για παρασκευή ροφημάτων. Προσδίδουν μια ντελικάτη νότα χωρίς να υπερκαλύπτουν την αρχική γεύση του ροφήματος. Δεν αυξάνουν τη γλυκύτητα του, αλλά το συμπληρώνουν ευχάριστα.

ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Κλείσιμο
Με τον όρο σοκολάτα περιγράφονται προϊόντα που έχουν ως βασικό συστατικό το κακάο. Επιλέγοντας εκλεκτές ποικιλίες κακάο σε συνδυασμό με τις αγνές πρώτες ύλες δημιουργήσαμε υπέροχα ροφήματα που σίγουρα θα απολαύσετε.

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ICE TEA
Συμπυκνωμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ. Πραγματικό εκχύλισμα τσαγιού σε δροσιστικούς συνδυασμούς με πραγματικούς χυμούς φρούτων.

TOPPINGS ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα του τελικού προϊόντος. Η βελούδινη, παχύρευστη υφή τους προσδίδει μοναδική εμφάνιση σε κάθε σας δημιουργία.

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Ομογενοποιημένα συμπυκνωμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ρευστή μορφή για παρασκευή παγωτού, αλλά και για πολλές χρήσεις στη ζαχαροπλαστική (σε κρέμες, τούρτες, κεράσματα κ.τ.λ.).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης