Ioannina Lake Run: Περισσότεροι από 3.000 δρομείς «έτρεξαν» τον γύρο της Λίμνης Παμβώτιδα παρέα με την εταιρεία Βίκος

Ioannina Lake Run: Περισσότεροι από 3.000 δρομείς «έτρεξαν» τον γύρο της Λίμνης Παμβώτιδα παρέα με την εταιρεία Βίκος

Με φόντο το πανέμορφο τοπίο της λίμνης, με την πλούσια παραλίμνια βλάστηση και τη συντροφιά των υδρόβιων πουλιών, περισσότεροι από 3.000 δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν σε μία από τις διαδρομές των 30 χλμ. 10 χλμ. και 5 χλμ.

vik1


Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στο Ioannina Lake Run 2022, που διεξήχθη για 16η χρονιά, το διάστημα 17 με 18 Σεπτεμβρίου, με μεγάλο χορηγό τη Βίκος ΑΕ. Το κορυφαίο δρομικό γεγονός, μετέτρεψε τη φιλόξενη πόλη των Ιωαννίνων σε μία μεγάλη γιορτή, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες, δυνατές συγκινήσεις κι ένα μεγάλο ρεκόρ στον γύρο της Λίμνης των 30 χλμ.

Η μαγευτική λίμνη Παμβώτιδα αποτέλεσε, για μία ακόμα χρονιά, πόλο έλξης για δρομείς, που έφτασαν από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Με φόντο το πανέμορφο τοπίο της λίμνης, με την πλούσια παραλίμνια βλάστηση και τη συντροφιά των υδρόβιων πουλιών, περισσότεροι από 3.000 δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν σε μία από τις διαδρομές των 30 χλμ. 10 χλμ. και 5 χλμ.

Εντυπωσιακός ήταν επίσης, ο αριθμός των συμμετοχών στο Family Run, τις εντυπώσεις έκλεψε ο πρωτότυπος αγώνας «Μαμα - Καρότσι», ενώ από θερμά χειροκροτήματα κατακλύστηκε ο παραλίμνιος δρόμος για ΑμεΑ, καθώς και ο αγώνας δρόμου για μαθητές δημοτικών σχολείων, που διεξήχθη για πρώτη φορά.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος στο Ioannina Lake Run 2022


Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα μπράβο για την ομάδα Βίκος Running Team, που μέσα από τη συμμετοχή της, μετέδωσε τις πολύτιμες αρχές και αξίες της προσφοράς και του εθελοντισμού που διέπουν την εταιρεία Βίκος. Κινητήρια δύναμη και ψυχή των αγώνων αποτέλεσαν ακόμη, οι εθελοντές, που με το χαμόγελο την αγάπη και την προσφορά τους, συνέβαλαν για την άρτια διεξαγωγή του Ioannina Lake Run.

Τόσο στους αγώνες, όσο και στις παράλληλες αθλητικές δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα που πλαισίωσαν τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος, αποτέλεσαν το μεγάλο πρωταγωνιστή, καθώς μοιράστηκαν απλόχερα για να ξεδιψάσουν και να ενυδατώσουν «φυσικά και με αγάπη».

Αναπόσπαστο κομμάτι της Ηπείρου, η εταιρεία Βίκος υποστηρίζει διοργανώσεις όπως το Ioannina Lake Run, που προάγουν το δίπτυχο αθλητισμού και πολιτισμού και παράλληλα υποστηρίζουν και προβάλλουν τον τόπο που ιδρύθηκε κι αναπτύσσεται.

Κλείσιμο
Σταθερός συνοδοιπόρος της σπουδαίας διοργάνωσης που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τον Δήμο Ιωαννιτών, η εταιρεία Βίκος ανανεώνει το ραντεβού της με το Ioannina Lake Run για το 2023!

ILR_DAY1_TOSIDIS_17092022-92-A
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης