Η Φωτεινή Τράκα, η περσινή νικήτρια του My Style Rocks, έχει κινηθεί νομικά κατά του ΣΚΑΪ και της Acun Medya. Ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την κίνηση είναι το γεγονός ότι δεν πήρε ακόμη το έπαθλο της από τη νίκη της. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι το θέμα το έχω νικήσει νομικά και, αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό, θα κάνω μόνο με τον δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα με ένα σκοπό, ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun σε αυτό το κομμάτι, εμπλέκονται και άλλοι φορείς».
Μάλιστα, εξήγησε πως: «Υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα κέρδιζε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πηγαίνανε ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσε να είχα πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό».
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού