Ο Νίκος Πουρσανίδης, μετά το τέλος της πετυχημένης σειράς «Πολυκατοικία» στο Mega, βρέθηκε στο Λονδίνο να πουλά εισιτήρια σε σινεμά. O ηθοποιός αποκάλυψε ότι για βιοποριστικούς λόγους έπρεπε να δουλέψει και τόνισε ότι το θέμα ήταν η επιβίωση γι αυτό και άρχισε να κάνει άσχετες δουλειές.
«Μου είπε η γυναίκα μου ότι βρήκε κάτι εισιτήρια για Λονδίνο, 1 ή 2 Απριλίου και της είπα να τα κλείσει για 2 Απριλίου για να μη φαίνεται σαν ψέμα και φύγαμε. Όταν κάνεις τέτοια αλλαγή στη ζωή σου, η δουλειά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Το θέμα είναι η επιβίωση. Άρχισα να κάνω και άσχετες δουλειές για να μάθω καλύτερα τη γλώσσα, για να βγαίνω από το σπίτι, να μη με πιάσει τρέλα. Το πρωί έκανα γύρισμα σε μια μεγάλη παραγωγή με τον Στίβεν Φρίαρς και το βράδυ έλεγα στο αυτοκίνητο που με πήγαινε στο γύρισμα «Άφησέ με στη Baker Street». Δούλευα σε ένα σινεμά κι εκεί πούλαγα εισιτήρια για την προηγούμενη ταινία του Φρίαρς».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του Star:
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.