Με μπικίνι δίπλα σε πισίνα φωτογραφήθηκε η Ελένη Φουρέιρα, δείχνοντας πώς μοιάζει όταν βρίσκεται «εκτός υπηρεσίας», μακριά από τις πίστες και τις μουσικές σκηνές.
Η τραγουδίστρια, την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πόζες της, απολαμβάνοντας λίγες στιγμές χαλάρωσης σε κάποιο κενό της από την περιοδεία της με τίτλο «Hybrid».
Στην πρώτη φωτογραφία φορά ένα ολόσωμο ασημένιο μαγιό, ενώ στα υπόλοιπα στιγμιότυπα φορά ένα μαύρο μπικίνι με κρίκους. Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Φουρέιρα έγραψε: «Έτσι μοιάζει το "εκτός υπηρεσίας"».
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.