Το πρώτο μήνυμα της Ιωάννας Τούνη μετά την καταδίκη των δραστών για το revenge porn: Η αλήθεια να νικάει πάντα τα ψέματα

Το πρώτο μήνυμα της Ιωάννας Τούνη μετά την καταδίκη των δραστών για το revenge porn: Η αλήθεια να νικάει πάντα τα ψέματα

Οι δύο άντρες κρίθηκαν έχοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παραβίαση προσωπικών δεδομένων με σκοπό βλάβη

Το πρώτο μήνυμα της Ιωάννας Τούνη μετά την καταδίκη των δραστών για το revenge porn:  Η αλήθεια να νικάει πάντα τα ψέματα
Ένα μήνυμα έστειλε η Ιωάννα Τούνη μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης που έκρινε ένοχους τους δύο δράστες στην υπόθεση revenge porn με θύμα την ίδια. 

Η Instagrammer δημοσίευσε ένα βίντεο έξω από το δικαστήριο στο οποίο εκείνη και οι φίλοι της πανηγυρίζουν για την έκβαση της δίκης. Δείχνοντας εμφανώς συγκινημένη, τόνισε πως νιώθει την ανάγκη να κλαίει και να γελάει ταυτόχρονα για όσα πέρασε και όσα θετικά θα φέρει το μέλλον, ευχόμενη παράλληλα η αλήθεια να υπερισχύει πάντα του ψεύδους. Παράλληλα, έσπευσε να ευχαριστήσει όσους τη στήριξαν και έδειξαν την αγάπη τους.

Πάνω στο βίντεο αναγράφεται χαρακτηριστικά: «Εγώ ακόμη δεν το πιστεύω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω με τίποτα! Θέλω να κλαίω και να γελάω μαζί για όλα αυτά που έχω περάσει και για τα καλύτερα που έρχονται. Ευχαριστώ τόσο πολύ για όλη την στήριξη και την αγάπη που πήρα αυτές τις μέρες. Εύχομαι η αλήθεια να νικάει πάντα τα ψέματα. Η σκέψη μας και η προσευχή μας στα Τέμπη που είχαν επίσης δίκη σήμερα και μακάρι οι ένοχοι να πληρώνουν πάντα για τα εγκλήματά τους».

Δείτε το βίντεο

Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη μετά την καταδίκη των κατηγορουμένων στην υπόθεση revenge porn

Την Τετάρτη 1η Απριλίου οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση revenge porn με θύμα την Instagrammer κρίθηκαν ένοχοι για παραβίαση προσωπικών δεδομένων με σκοπό τη βλάβη.  Στον τότε σύντροφό της που απεικονίζεται στο επίμαχο βίντεο του 2017 επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Στο άτομο που το τράβηξε, στο οποίο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, επιβλήθηκε ποινή τριών ετών με τριετή αναστολή. Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή τους να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, για τον πρώτο κατηγορούμενο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης