Οι δύο ηθοποιοί πέρασαν τις γιορτές μακριά από την Ελλάδα και μέσα από ξεχωριστές αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram, έδειξαν τα σημεία όπου επισκέφτηκαν, σε ορισμένα από τα οποία πόζαραν, όπως ήταν τα στιγμιότυπα μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.
«Χριστούγεννα στο Παρίσι» σημείωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη λεζάντα της δημοσίευσής της και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έγραψε στη δική του ανάρτηση: «Το Παρίσι είναι η πόλη όπου η αγάπη μαθαίνει να μιλάει».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.