Στο Κουρσεβέλ επέλεξε να περάσει τις εορτές των Χριστουγέννων η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στη Γαλλία μαζί τα δύο εγγόνια της, Νίκο και Νέστορα, και μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους.
Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Βίσση ποζάρει με φόντο το χιονισμένο τοπίο και τα έλατα, ενώ σε μια άλλη φωτογραφίζεται καθισμένη σε μια πολυθρόνα. Στο φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της περιλαμβάνεται και ένα στιγμιότυπο με ένα από τα εγγόνια της που απαθανατίζεται μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.