Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε ο Νίκος Κουρήςκαι τόνισε πως δεν έχει καμία σημασία για τη δημόσια εικόνα του. Ο ηθοποιός λίγο πριν από την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς IQ 160, έκανε δηλώσεις και μίλησε για τον έρωτα.
Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star: «Δεν ξέρω κανέναν που να είναι ερωτευμένος και να μην ταλαιπωρείται ή να μην ταλαιπωρεί τον εαυτό του. Ο έρωτας μας ταλαιπωρεί, αλλά ταυτόχρονα μας δίνει ζωή και μεγάλη χαρά».
Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος τόνισε: «Είμαι πολύ καλά. Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Τα προσωπικά μου δεν έχουν σημασία στη δημόσια εικόνα μου. Αυτό θα σου πω μόνο, είμαι πολύ καλά. Πολύ».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους