Μετά τον θρησκευτικό τους γάμο που πραγματοποιήθηκε στη Σπετσοπούλα, στα τέλη του περασμένου Ιουνίου με 100 προσκεκλημένους, ο Νικόλας Νιάρχος και η Ιταλίδα εικαστικός Μαλού Ντάλα Πίκολα γιόρτασαν τον έρωτά τους στη Ρώμη, έχοντας δίπλα τους συγγενείς και φίλους.
Οικείοι του ζευγαριού που ταξίδεψαν στην Ιταλία έσπευσαν να μοιραστούν μερικά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ένα από αυτά, ο Νικόλας Νιάρχος και η σύζυγός του φαίνονται να ανταλλάσσουν ένα φιλί, ενώ σε άλλες φωτογραφίες παρουσιάζεται η ιδιαίτερη πρόσκληση.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.