Ο γνωστός φωτογράφος δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.
Σε αυτή, η Ανίτα Μπραντ φαίνεται ξαπλωμένη, να χαμογελά στον φακό, ενώ σχηματίζει με τα χέρια της μία καρδιά.
Συγκεκριμένα, ο Χάρης Χριστόπουλος ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα που το συνοδεύει έγραψε τις ευχές του.
«Λένε ότι τα μάτια, είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Λένε ότι το χαμόγελο, ο καθρέφτης της καρδιάς.. Ευτυχισμένα γενέθλια ηρωίδα μου», έγραψε ο Χάρης Χριστόπουλος.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.