Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και αναφέρθηκε στη δήλωση του Ουγγαρέζου ότι ο Αρναούτογλου έχει πάρει όλες τις εκπομπές, χωρίς να αφήνει κάτι για τους υπόλοιπους.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4kbkrjztd69)
«Ακούσαμε χθες αυτά για τον Αρναούτογλου», ξεκίνησε να λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε: «Και είναι ο Ουγγαρέζος, παρουσιάζει χθες στο Παλλάς, είναι στο ραδιόφωνο του ομίλου, κάνει τηλεόραση, θα κάνει δική του εκπομπή, παίζει σε διαφημίσεις, είναι dj, άσε κανέναν άνθρωπο ρε να πάρει κανένα μεροκάματο. Αρναούτογλου κακού τύπου».
Γνωστός για το χιούμορ του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω. «Αρναούτογλου των φτωχών», είπε εκείνος.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.