Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν πάμε να κάνουμε το "Καλό Μεσημεράκι", μακάρι να κάνουμε την επιτυχία του»
«Η εκπομπή θα έχει τίτλο Οδός Ζαρίφη 2 γιατί θα είναι το σπίτι μου και θα ξεκινά στις 14.00» ανέφερε
Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε σε όσους συγκρίνουν τη νέα της εκπομπή με το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, δήλωσε: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι έφυγα από την τηλεόραση, είχα επαφή με τον κόσμο μέσα από τα σίριαλ».
«Είναι ωραίο να ξαναμπαίνεις σε ρυθμούς τηλεόρασης, ειδικά στο στήσιμο μιας εκπομπής», συμπλήρωσε. Στη συνέχεια, έδωσε στη δημοσιότητα κι άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την εκπομπή.
«Η εκπομπή θα έχει τίτλο Οδός Ζαρίφη 2 γιατί θα είναι το σπίτι μου και θα ξεκινά στις 14.00. Με την ομάδα μου θα σχολιάζουμε τηλεοπτικά και κοινωνικά θέματα με τον πιο αστείο τρόπο», εξήγησε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvr03q05fu1l)
«Το διαφορετικό στην εκπομπή μας θα είναι η ταυτότητα που θα δώσουμε με τα λεγόμενά μας. Όταν είδα τι θα κάνουμε στην εκπομπή είπα αμέσως το ναι, αν και μου είχαν γίνει κρούσεις και στην υποκριτική. Όπως οι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές, έτσι και οι παρουσιαστές γίνονται ηθοποιοί», πρόσθεσε.
Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, δήλωσε: «Είμαι άρρωστος "νουμεράκιας", έχω μάθει όμως να μη με επηρεάζουν τα νούμερα. Φυσικά και θέλω να πάω καλά, τα καλά νούμερα σε ενθαρρύνουν, αλλά η τηλεόραση είναι μάχη με ανατροπές».
Τέλος, για τη σύγκριση με το «Καλό Μεσημεράκι», είπε: «Δεν πάμε να κάνουμε το "Καλό Μεσημεράκι", μακάρι να κάνουμε την επιτυχία του».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.