Στο Survivor All Star απόψε ο Νίκος Μπάρτζης θα κατηγορήσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου ότι μιλούσε σε κινητό τηλέφωνο στη ζούγκλα, κάτι που απαγορεύεται ρητά στο ριάλιτι επιβίωσης.
Σε σημερινές δηλώσεις του, ο Χρήστος Δάντης απάντησε για όσα έχουν προβληθεί στο τρέιλερ, μιλώντας στην κάμερα «Super Κατερίνα» είπε:
«Ναι, το είδα το τρέιλερ. Με βάση ένα τρέιλερ δεν μπορώ να σας πω κάτι. Είδα έναν Ιούδα να την καταδίδει και έναν Καϊάφα που σκίζει τα ιμάτιά του».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq6b0h927h95)
Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor, η μπλε ομάδα θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, αφού η καλύβα τους θα πιάσει φωτιά. Οι παίκτες σαστισμένοι, βλέπουν τα πάντα να καταστρέφονται, ενώ κάνουν προσπάθειες να τη σβήσουν.
Ωστόσο, στο συμβούλιο του νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης κάνει μια αποκάλυψη που θα κάνει έξαλλους τους υπόλοιπους παίκτες, αναγκάζοντάς τους να αποχωρήσουν ένας ένας.
Δείτε το τρέιλρ
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq65l9nppaa9)
Συγκεκριμένα, ο παίκτης ανέφερε: «Εγώ έπιασα μες στο δάσος άνθρωπο με κινητό», με τους συμπαίκτες, αλλά και τους αντιπάλους του να τον ρωτούν επίμονα για ποιον μιλάει. Τότε, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως η παίκτρια που είδε να κρατάει κινητό ήταν η Ασημίνα.
Τάκης Καραγκούνιας και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγιναν έξαλλοι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το συμβούλιο του νησιού, φωνάζοντας εκνευρισμένοι. Η Μαριαλένα μάλιστα, χειροκροτούσε ειρωνικά την Ασημίνα και της φώναζε «μπράβο», καθώς παραβίασε τους κανονισμούς.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.