Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το φετινό «My Style Rocks» και μάλιστα τόνισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει σαν παίκτρια, σε περίπτωση που το παιχνίδι μόδας γίνει All Star. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day».
Όσον αφορά στους λόγους που δεν συμμετέχει στο φετινό My Style Rocks σημείωσε: «Το έχω φιλοσοφήσει κι έχω ψάξει τους λόγους που δεν με πήραν στο My Style Rocks. Όταν το Twitter ουρλιάζει “που είναι η Ραμόνα και ο Λάκης Γαβαλάς;”, αρχίζω και αναρωτιέμαι, τι γίνεται; Γιατί;».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq1wwoobnwzt)
Η Ραμόνα Βλαντή είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι θέλουν να κάνουν το My Style Rocks All Star και πιστεύουν αυτοί ότι αν ήμουν κριτής τώρα, πώς θα πάω εκεί σαν παίκτρια; Είναι δυνατόν να πάω σαν παίκτρια στο All Star; Ούτε απ’ έξω δεν περάσω».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.