Χρίστος Αντωνιάδης: «Αφού έγινε η εξωσωματική, ανακαλύψαμε ότι υπήρχε πρόβλημα»
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλλαν με τη σύζυγό του μέχρι να γίνουν γονείς - Δείτε το βίντεο
O Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, απέκτησαν πρόσφατα δίδυμα και δεν είναι λίγες οι φορές που μίλησαν δημόσια για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να γίνουν γονείς.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τη σχέση τους ως ζευγάρι.
Αρχικά είπε: «Από την εποχή που παντρευτήκαμε θέλαμε να κάνουμε παιδί. Δεν το είχαμε αποκλείσει απλώς, για κάποιον ανεξήγητο τότε λόγο δεν γινόταν με φυσιολογικό τρόπο. Τελικά, υπήρχε ένα πρόβλημα το οποίο το ανακαλύψαμε αφού έγινε εξωσωματική. Εγώ η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο σκεπτικός με αυτό. Ενημερώθηκα σωστά, έκανα τα ραντεβού μου και όλα καλά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpjcq5ch9rq1)
Τέλος, πρόσθεσε: «Με τη γυναίκα μου θα κλείσουμε 15 χρόνια γνωριμίας και έχουμε πάνω από 10 χρόνια γάμου. Υπήρξε μια περίοδος σχεδόν χωρισμού, είχαμε χωρίσει για λίγο τα τσανάκια μας αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.