Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνηςτης μπαίνει σιγά σιγά η Λάουρα Νάργες, η οποία σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.
Ο τραγουδιστής, λίγο πριν αποκτήσει τον γιο του με τη ραδιοφωνική παραγωγό, αναφέρθηκε στο στάδιο της εγκυμοσύνης της, σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν νωρίτερα, σήμερα.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ο Χρήστος Σαντικάι είπε:
«Έχω λίγο άγχος δημιουργικό. Είναι λίγο μαζεμένα όλα μαζί τώρα. Η Λάουρα είναι έτοιμη να γεννήσει και δεν μπορούσε να έρθει. Είναι σπίτι, γιατί μπαίνουμε στον μήνα της σιγά σιγά. Έχω ειδοποιήσει τον μάνατζερ μου αν γεννήσει η Λάουρα όταν είμαι στη σκηνή να μου το πει εκείνη τη στιγμή να πάρω θετική ενέργεια».
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.