Η κόκκινη ομάδα τουSurvivor ήταν εκείνη που έχασε ξανά και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, με 10 – 6 αυτή τη φορά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθούν ξανά στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να ψηφίσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη.
Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε από την ψηφοφορία της ομάδας οΠερικλής Κονδυλάτος.
«Το περίμενα. Δεν έχω αισθήματα για αυτό. Η λογική μου λέει ότι ήταν ένα πολύ λογικό αποτέλεσμα το οποίο ήταν υπερβολικά αναμενόμενο. Φαίνεται και αριθμητικά το πόσο αναμενόμενο ήταν. Ήταν δεδομένο ότι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία και δεν υπάρχει λόγος να κάνω τον έκπληκτο.
Από τη στιγμή που δεν υπήρχα σε αυτό το σχήμα εξαρχής, έχει σαν λογικό αποτέλεσμα να μην κολλάω και σε αυτό το σχήμα», ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.