Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει εδώ και χρόνια δημιουργήσει μια όμορφη πρωινή παρέα στον Alpha με την εκπομπή Happy Day. To κανάλι με επίσημη ανακοίνωσή του σήμερα ενημέρωσε πως ανανεώθηκε η συνεργασία τους με την παρουσιάστρια.
H ανακοίνωση του καναλιού:
«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει στον Alpha. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι το πρόσωπο του Alpha που καθημερινά εδώ και 6 χρόνια μάς λέει την πρώτη «καλημέρα» και σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος.
Με την άνεση του λόγου και την χαρούμενη διάθεσή της προσκαλεί τους τηλεθεατές στην παρέα της και τους ενημερώνει για όλα: Για όσα έγιναν, όσα ακούγονται και πολλές φορές για όσα… θα συμβούν! Ο Alpha ανανεώνει τη συνεργασία του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαιώνοντας πως οι δυνατές σχέσεις κρατούν στον χρόνο και είναι εκείνες που πάντα μας κάνουν να αισθανόμαστε χαρούμενοι. Μαζί!
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας