Μέμος Μπεγνής: Τα ριάλιτι αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο σαν ένα κομμάτι κρέας
Τι είπε ο ηθοποιός για τη Θεία Κοινωνία
Ο Μέμος Μπεγνήςσε συνέντευξή του μίλησε για το πώς τον επηρέασε η καραντίνα, σχολιάζει την τηλεόραση αλλά αναφέρεται και στην σχέση του με την θρησκεία.
«Υπάρχουν πολλά σκουπίδια στην τηλεόραση. Υπάρχουν πολλές εκπομπές στην τηλεόραση που εγώ δεν συμφωνώ, μάλλον όχι εκπομπές, δεν συμφωνώ για παράδειγμα με τα ριάλιτι, που αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο σαν ένα κομμάτι κρέας».
Θα παρουσίαζε ένα ριάλιτι αν του πρότειναν ένα μεγάλο ποσό; «Δεν θα μου άρεσε αλλά θα το έκανα αν είχα ανάγκη τα χρήματα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.