Άγριες Μέλισσες - Γιώργος Ηλιόπουλος (ηθοποιός): Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Καζάκο
Ο «Προκόπης» από τις Άγριες Μέλισσες μιλάει με ευγνωμοσύνη για τον δάσκαλό του
Τον Γιώργο Ηλιόπουλο τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τα «Σφηνάκια» και τώρα τον απολαμβάνουμε στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρνατούτογλου και αποκάλυψε πως τη διαδρομή του στην υποκριτική και όχι μόνο τη χρωστάει στον Κώστα Καζάκο.
«Σαν δάσκαλος στη δραματική σχολή σοκάρεσαι με αυτό που σου έρχεται από τα σχολεία. Είναι πολύ ιερό πράγμα να είσαι δάσκαλος και για μένα είναι ότι πιο σημαντικό έχω κάνει. Νιώθω ευλογημένος γιατί υπήρξα μαθητής και ευτυχώς είχα δάσκαλο. Δάσκαλος μου ήταν ο Κώστας Καζάκος που του χρωστάω τη ζωή μου. Στην κυριολεξία του χρωστάω, όμως τη ζωή μου. Δεν θα ήμουν εδώ. Δεν θα είχα κάνει τίποτα εάν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος. Εάν δεν υπήρχε αυτή η σχολή, αν δεν είχα αυτούς τους δασκάλους που είχα και αυτούς τους συμμαθητές που είχα», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Ηλιόπουλος και συμπλήρωσε: «Ήταν ευλογημένη στιγμή και δεν υπάρχει στιγμή που να μην τον έχω δίπλα μου. Όποτε ανεβαίνω στη σκηνή, είναι πάντα δίπλα μου. Το θεωρώ πολύ σημαντικό πράγμα να έχεις ένα χέρι να πιαστείς».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV