Στην κάμερα του «Πρωινού» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι του λείπουν τα τηλεοπτικά βραβεία και οι τηλεοπτικές βραδιές των καλλιστείων. «Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα παγκοσμίως που δεν γίνονται τηλεοπτικά βραβεία. Γιατί; Τα καλλιστεία γιατί δεν γίνονται τηλεοπτικά; Αυτές οι υπέροχες βραδιές. Τι συνέβη στην τηλεόραση γενικά;…» αναρωτήθηκε. Θυμήθηκε μάλιστα: «Ο πρώτος μου πιλότος για late night έγινε στον ΑΝΤ1 με τους ηθοποιούς από τα ‘’Εγκλήματα’’».
Όσο για την πρωινή ζώνη, δήλωσε: «Γράφουν ότι θέλει να πάρει ο Γρηγόρης την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τέτοιες ανοησίες. Εμένα η δουλειά μου είναι το βράδυ. Αν μου το ζητούσαν, θα έλεγα ότι ναι, μπορώ να κάνω την πρωινή ζώνη γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τη σταμάτησα ποτέ γιατί κάνω πρωινό ραδιόφωνο». Και συμπλήρωσε: «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου με αρκετά χρόνια εμπειρίας. Νιώθω ότι θέλω να ανοίξω βουνά με την ενέργειά μου».
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.