Μία βραδυνή έξοδος και ένα ποτό σε μπαρ στο Midtown του Μανχάταν, λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή στη γνωστή ηθοποιό και μοντέλο Τζένιφερ Αγκοστίνι, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από μαύρους θαμώνες, μαζί με τον συνοδό της, το επίσης μοντέλο Prendinellys Garcia.
Η 43χρονη ηθοποιός και ο 47χρονος συνοδός της, ο οποίος είναι μοντέλο κοστουμιών, δέχθηκαν αρχικά ρατσιστική επίθεση, με ακατονόμαστες εκφράσεις και βρισιές για το λευκό τους δέρμα. Το ζευγάρι είχε βγει το Σάββατο για να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός φίλου τους, αλλά αντί για σαμπάνια, τούρτα και χορό, κατέληξαν στο νοσοκομείο με ορούς και μέσα στα αίματα.
Στο ζευγάρι επιτέθηκε ένα γκρουπ 10 με 15 ατόμων. Αρχικά τους έβρισαν αλλά, όταν η Τζένιφερ Αγκοστίνι και ο φίλος της θέλησαν να απομακρυνθούν, άρχισαν να τους χτυπούν με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα.
Η 43χρονη ηθοποιός, που έχει κλείσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά και θα έχει γυρίσματα από τον Μάρτιο, δήλωσε ότι το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, που θα υποχρεωθεί να προβεί σε έναν αριθμό πλαστικών επεμβάσεων, ώστε να επανέλθει και να μπορεί να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
«Έπεσα κάτω και τουλάχιστον οκτώ άτομα με χτυπούσαν με κάθε τρόπο», δήλωσε στο δικαστήριο του Μανχάταν.
Δείτε βίντεο: Άγριο ξύλο σε γνωστή ηθοποιό - μοντέλο σε μπαρ στο Μανχάταν
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.