Σε μπαράζ κατασχέσεων αυτοκινήτων μαύρου χρώματος έχουν επιδοθεί οι αρχές στο Τουρκμενιστάν καθώς ο πρόεδρος της χώρας τα θεωρεί... γρουσούζικα.
Παράλληλα οι ιδιοκτήτες τους ειδοποιούνται ότι αν θέλουν να τα πάρουν πίσω θα πρέπει να πληρώσουν για να τα βάψουν ασημί ή άσπρα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας οδηγός δήλωσε στο Radio Free Europe ότι κλήθηκε να πληρώσει 7.000 μανάτ (1.700 ευρώ) για να βάψει το αυτοκίνητό του σε μια χώρα που ο μέσος μισθός είναι της τάξης των 280 ευρώ.
Ο τουρκμένος πρόεδρος Κουρμπανγκουλί Μπερντιμουχαμέντοφ είναι γνωστός εραστής του άσπρου χρώματος. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρωτεύουσα της χώρας Ασγκαμπάτ είναι γνωστή ως «η πόλη του λευκού μάρμαρου» καθώς έχει τα περισσότερα κτήρια με αυτό το υλικό σε όλο τον κόσμο.
Κλείσιμο
Ο Μπερντιμουχαμέντοφ φέρεται επίσης να έχει κηρύξει παράνομες τις εισαγωγές αυτοκινήτων κουπέ, των προσωποποιημένων πινακίδων και των φιμέ τζαμιών ενώ φήμες λένε ότι έχει απαγορεύσει και τα κλιματιστικά προκειμένου οι εξωτερικές τους μονάδες να μην ασχημαίνουν τα λευκά κτήρια της πρωτεύουσας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους