Ανάρπαστο το βιβλίο «Φωτιά και Οργή» με αποκαλύψεις για τον Τραμπ: Παραγγελίες για 1 εκατ. επιπλέον αντίτυπα!

Ανάρπαστο το βιβλίο «Φωτιά και Οργή» με αποκαλύψεις για τον Τραμπ: Παραγγελίες για 1 εκατ. επιπλέον αντίτυπα!

Τα βιβλιοπωλεία αδημονούν να αποκτήσουν όλο και περισσότερα αντίτυπα του πολύκροτου best seller, αφού η ζήτηση έχει εκτοξευθεί στα ύψη, μετά τις απειλές των δικηγόρων του Ντόναλντ Τραμπ πως θα κινηθούν νομικά εναντίον του εκδότη Χένρι Χολτ

Ανάρπαστο το βιβλίο «Φωτιά και Οργή» με αποκαλύψεις για τον Τραμπ: Παραγγελίες για 1 εκατ. επιπλέον αντίτυπα!
Ο Ντόναλντ Τραμπ το χαρακτήρισε «fake book» και «αποκύημα φαντασίας», αλλά, όπως όλα δείχνουν, το αποκαλυπτικό βιβλίο του Μάικλ Γουλφ «Φωτιά και Οργή» (Fire and Fury) έχει γίνει ανάρπαστο από την Παρασκευή που ξεκίνησε η κυκλοφορία του στις ΗΠΑ. Αν και ο εκδότης του επίμαχου βιβλίου Χένρι Χολτ είχε φροντίσει να κυκλοφορήσουν 150.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ, αυτά εξαντλήθηκαν ήδη από τις πρώτες ημέρες μετά τις απειλές των δικηγόρων του Αμερικανού προέδρου ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του Χολτ.

Το βιβλίο ρίχνει φως στη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο αποκαλύπτοντας τον φόβο του πλανητάρχη μήπως τον δηλητηριάσουν και την προτίμησή του στο fast food εξαιτίας αυτού του φόβου, την σχέση του με την «άφαντη» σύζυγό του Μελάνια, τον ρόλο της «Πρώτης Κόρης» Ιβάνκας, που είναι στην πραγματικότητα η Πρώτη Κυρία αλλά και του συζύγου της Τζάρεντ Κούσνερ ως συμβούλου δίπλα στον Τραμπ και ακόμα, το σχέδιο να θέσει η αγαπημένη κόρη του πλανητάρχη υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ στο μέλλον.

Το αποκαλυπτικό βιβλίο του Μάικλ Γουλφ επρόκειτο να κυκλοφορήσει χθες Τρίτη αλλά μετά την δημοσίευση αποσπασμάτων του στην βρετανική εφημερίδα Guardian η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που ο εκδότης Χένρι Χολτ αποφάσισε να κυκλοφορήσει το βιβλίο νωρίτερα. Τώρα, τα ράφια των βιβλιοπωλείων αδειάζουν από τα αντίτυπα του «Fire and Fury» και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, όπως αναφέρει ο Guardian και οι βιβλιοπώλες αδημονούν να πάρουν στα χέρια τους νέα αντίτυπα.

Κλείσιμο


Ο Μπράντλεϊ Γκράχαμ, συνιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Politics and Prose στην Ουάσινγκτον δήλωσε: «Την Παρασκευή μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε περισσότερα από 540 αντίτυπα του βιβλίου του Γουλφ αλλά είχαν εξαντληθεί μέχρι το ίδιο βράδυ. Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε παραγγελίες για εκατοντάδες περισσότερα και αναμένουμε να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε μέχρι σήμερα και αύριο αυτές τις παραγγελίες καθώς καταφθάνουν αντίτυπα από τον εκδότη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, ο εκδότης του βιβλίου, που έγινε «πονοκέφαλος» για τον Ντόναλαντ Τραμπ, έχει λάβει παραγγελίες για περισσότερα από 1 εκατ. αντίτυπα «με εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα να έχουν ήδη πωληθεί και ηλεκτρονικά (ebooks)». Η Σάντρα Τέιλορ, εκπρόσωπος της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Waterstones στη Βρετανία, δήλωσε: «Η ζήτηση είναι πολύ υψηλή και στα καταστήματά μας και στην ιστοσελίδα μας. Το "Fire and Fury"φαίνεται ότι θα είναι το μεγαλύτερο πολιτικό βιβλίο της χρονιάς».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης