Συμπλοκή σε εργοστάσιο στη Μόσχα: Μου πήραν τα πάντα, θα παλέψω μέχρι τέλους, λέει ο πρώην ιδιοκτήτης

Συμπλοκή σε εργοστάσιο στη Μόσχα: Μου πήραν τα πάντα, θα παλέψω μέχρι τέλους, λέει ο πρώην ιδιοκτήτης

Πυροβόλησε και σκότωσε έναν φρουρό - Ειδικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το εργοστάσιο, όπου κρύβεται ο δράστης - Αρχικά υπήρξαν πληροφορίες για ομήρους, που όμως τελικά διαψεύσθηκαν 

Συμπλοκή σε εργοστάσιο στη Μόσχα: Μου πήραν τα πάντα, θα παλέψω μέχρι τέλους, λέει ο πρώην ιδιοκτήτης
Μου πήραν το εργοστάσιο και θα παλέψω μέχρι τέλους όπως μπορώ είπε μιλώντας σε ρωσικό ραδιόφωνο ο δράστης της ένοπλης συμπλοκής που έγινε το πρωί της Τετάρτης στο εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής Menshevik στη νοτιοανατολική Μόσχα.

Αρχικά υπήρξαν πληροφορίες πως ο άντρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε έναν φρουρό, κατά τη διάρκεια συμπλοκής, πήρε εργαζόμενους ομήρους και ταμπουρώθηκε στο κτήριο. 

Οι πληροφορίες αυτές διαψεύσθηκαν αργότερα από την αστυνομία, που επιβεβαίωσε πάντως ότι δράστης είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του εργοστασίου. Μετά από διαπληκτισμό με τον νυν ιδιοκτήτη, έβγαλε όπλα και πυροβόλησε στο χώρο τραυματίζοντας θανάσιμα έναν φύλακα. 

Κλείσιμο
«Η συμπλοκή έγινε μεταξύ συνεργατών με αφορμή μια διαφορά για την ιδιοκτησία ενός χώρου, στις 9:13 το πρωί στην οδό Ιλοβάισκαγια, στο διαμέρισμα 20, του κτηρίου 1. Ένας από τους εμπλεκόμενους τραυμάτισε τον άλλον, ενώ το θύμα της συμπλοκής πέθανε. Η αστυνομία επιχειρεί για την σύλληψη του δράστη», δήλωσε στο RIA Novosti ένας εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών. 

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Russian Business FM» δράστης είναι ο Ίλια Αβεργιάνοφ, με τον οποίο μάλιστα δημοσιογράφοι του σταθμού μίλησαν τηλεφωνικά: «
Μου πήραν το εργοστάσιό μου, χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα, κατέστρεψαν τη δουλειά μου. Έχω οκτώ παιδιά. Ξέρετε, πάλεψα για τέσσερα χρόνια. Εξαγοράζουν όλοι επιχειρήσεις, πλαστογραφούν έγγραφα και μετά κερδίζουν τα δικαστήρια με αυτά τα πλαστογραφημένα έγγραφα. Σήμερα ήρθα στη δουλειά και με υποδέχθηκαν με πιστόλια και όπλα. Εχω κι εγώ όπλο και το χρησιμοποίησα σήμερα για αυτοάμυνα. Νομίζω πυροβόλησα μία φορά και ήταν θανάσιμη, δυστυχώς. Αυτή είναι όλη η ιστορία. Αν μείνω ζωντανός θα παλέψω μέχρι το τέλος. Τώρα είμαι περικυκλωμένος, οι ειδικές δυνάμεις με έχουν περικυκλώσει. Εντάξει, τώρα ή θα αυτοκτονήσω ή θα παραδοθώ», ήταν τα λόγια του.

Δείτε live εικόνα από το σημείο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης