«Fake News των Δημοκρατικών», λέει ο Τραμπ για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης

«Fake News των Δημοκρατικών», λέει ο Τραμπ για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης

Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον των αντιπάλων του κατηγορώντας τους για διασπορά ψευδών ειδήσεων, μετά το περιστατικό τριών γυναικών, οι οποίες μίλησαν για σεξουαλική παρενόχληση από τον πρόεδρο

«Fake News των Δημοκρατικών», λέει ο Τραμπ για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης
Επίθεση ενάντια στο κόμμα των Δημοκρατικών, εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον των αντιπάλων του κατηγορώντας τους για διασπορά ψευδών ειδήσεων, μετά
το περιστατικό τριών γυναικών, οι οποίες μίλησαν για σεξουαλική παρενόχληση από τον πρόεδρο.

Κλείσιμο
«Σπαταλώντας χιλιάδες ώρες και πολλά εκατομμύρια δολάρια, οι Δημοκρατικοί δεν κατάφεραν να δείξουν κάποια συνεργασία με τη Ρωσία - κι έτσι τώρα περνούν στο στάδιο των ψευδών κατηγοριών και κατασκευασμένες ιστορίες γυναικών τις οποίες δεν ξέρω ούτε έχω συναντήσει ποτέ. FAKE NEWS!», ανέφερε ο Τραμπ στον προσωπικό του λογαριασμό.



Ο πρόεδρος εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον της Δημοκρατικής γερουσιαστού Κίρστεν Γκίλιμπραντ που την Δευτέρα δήλωσε ότι θα πρέπει να παραιτηθεί εξαιτίας των κατηγοριών αυτών.

"Δεν μπορείτε να φιμώσετε ούτε εμένα ούτε τις χιλιάδες γυναίκες που βγήκαν από τη σκιά για να μιλήσουν για την ακαταλληλότητά σας και για την ντροπή που φέρατε στο Οβάλ Γραφείο", απάντησε η Γκίλιμπραντ, επίσης στο Twitter.

Την Δευτέρα, 54 μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων ζήτησαν με επιστολή τους τη διεξαγωγή έρευνας σε βάρος του Τραμπ. "Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις γυναίκες που έχουν διατυπώσει κατηγορίες σε βάρος του κ. Τραμπ", σημείωσαν.

Ο Λευκός Οίκος υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες των γυναικών είναι κατασκευασμένες και "στις περισσότερες περιπτώσεις " υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που τις αντικρούουν. Η εκπρόσωπος του Τραμπ Σάρα Χάκαμπι Σάντερς είπε αργότερα στους δημοσιογράφους ότι μπορεί να τους δώσει έναν κατάλογο με τα ονόματα των αυτοπτών μαρτύρων. Ωστόσο σήμερα εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα να σχολιάσουν το θέμα και να παρουσιάσουν τον κατάλογο αυτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης