Βίντεο: Τρεις γυναίκες αποκαλύπτουν σεξουαλική παρενόχληση από τον Τραμπ!

Βίντεο: Τρεις γυναίκες αποκαλύπτουν σεξουαλική παρενόχληση από τον Τραμπ!

Μίλησαν στην εκπομπή της Μέγκιν Κέλι, η οποία είχε δημοσίως κατηγορήσει τον Τραμπ ως «σεξιστή» σε ένα ντιμπέιτ πριν τις αμερικανικές εκλογές, προκαλώντας την οργή του

Βίντεο: Τρεις γυναίκες αποκαλύπτουν σεξουαλική παρενόχληση από τον Τραμπ!
Τρεις γυναίκες, οι οποίες κατηγόρησαν δημοσίως τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, βγήκαν σήμερα στην τηλεόραση του NBC και είπαν τις ιστορίες τους: πρόκειται για τις Τζέσικα Λιντς, Σαμάνθα Χόλβεϊ και Ρέιτσελ Κρουκς.

Μάλιστα, σε μια συμβολική κίνηση, οι τρεις γυναίκες μίλησαν στην εκπομπή της δημοσιογράφου Μέγκιν Κέλι, «Megyn Kelly Today».
Πρόκειται για την ξανθιά δημοσιογράφο, που δεν δίστασε, κατά τη διάρκεια της περιόδου πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, να κατηγορήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ως «σεξιστή», σε ένα ντιμπέιτ που μεταδόθηκε ζωντανά από την αμερικανική τηλεόραση.

Κλείσιμο


Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, μην μπορώντας να «χωνέψει» αυτό που είχε συμβεί, είχε ζητήσει τότε από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο η Κέλι, να μην της επιτρέψει να λάβει μέρος σε άλλο ντιμπέιτ.



«Έχω μηδενικό σεβασμό για την Μέγκιν Κέλι. Δεν πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή σε αυτό που κάνει. Θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένη. Πιστεύω ότι οι ερωτήσεις της την τελευταία φορά ήταν γελοίες» δήλωνε τότε ο Τραμπ και, όταν το Fox τον αγνόησε επιδεικτικά, εκείνος επανήλθε μέσω Twitter, για να χαρακτηρίσει «bimbo» την Αμερικανίδα δημοσιογράφο.



Μόλις χθες, Κυριακή, η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χάλεϊ, «έσπασε» την επίσημη γραμμή του Λευκού Οίκου και δήλωσε ότι οι φωνές των γυναικών αυτών, ακόμα και αν ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, «πρέπει να ακουστούν».

Πράγματι, αυτό συνέβη στην εκπομπή του NBC. Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τη δική της ιστορία, η Τζέσικα Λιντς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Τραμπ, όταν κάθισε δίπλα της στο αεροπλάνο. «Με χούφτωνε και με φιλούσε» αφηγήθηκε. «Κανείς δεν είπε τίποτα. Δεν φώναξα "βοήθεια". Αναρωτιόμουν που ήταν η αεροσυνοδός. Τότε έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου και άρχισε να ανεβαίνει. Κατάφερα να ξεφύγω, να πάρω την τσάντα μου και να πάω στην πίσω μεριά του αεροπλάνου. Όταν προσγειωθήκαμε, περίμενα να κατέβουν όλοι και μετά κατέβηκα και εγώ. Δεν είπα σε κανέναν ότι υπήρχε ένα "φρικιό" στο αεροπλάνο [...] Μερικά χρόνια αργότερα, βρισκόμουν σε μια μεγάλη δεξίωση στη Νέα Υόρκη, όταν ο Τραμπ με πλησίασε, μου είπε "σε θυμάμαι" και στη συνέχεια με έβρισε. Θέλω ο κόσμος να μάθει τι άνθρωπος είναι ο Τραμπ, τι ανώμαλος είναι».

Η Ρέιτσελ Κρουκς είπε ότι δούλευε στη ρεσεψιόν του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη, όταν αποφάσισε να συστηθεί στον ίδιο τον Τραμπ. Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία. Κράτησε το χέρι της, έσκυψε και την φίλησε στα χείλη. «Σοκαρίστηκα, ήμουν σε απόγνωση. Συνέβη τόσο γρήγορα. Εύχομαι να είχα το θάρρος να είχα μιλήσει. Μετά μπήκε στο ασανσέρ κι εγώ έτρεξα πίσω στο γραφείο μου. Τηλεφώνησα στην αδερφή μου, ήταν τρομερό. Λίγες μέρες μετά ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να το δώσει στο πρακτορείο μοντέλων του, για να μου τηλεφωνήσουν».

Αλλά και η Σαμάνθα Χόλβεϊ, πρώην υποψήφια «Μις ΗΠΑ», αφηγήθηκε ότι ο Τραμπ αντιμετώπιζε τις διαγωνιζόμενες «σαν ένα κομμάτι κρέας». «Ερχόταν στα παρασκήνια την ώρα που αλλάζαμε ρούχα. Συμπεριφερόταν σαν να είμαστε κτήμα του, επειδή ήταν ο διοργανωτής των καλλιστείων...».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης