Η συγκλονιστική στιγμή της απελευθέρωσης μιας γυναίκας που ήταν αιχμάλωτη του βιαστή της επί δύο μήνες!

Η συγκλονιστική στιγμή της απελευθέρωσης μιας γυναίκας που ήταν αιχμάλωτη του βιαστή της επί δύο μήνες!

Ο διεστραμμένος απαγωγέας και serial killer σκότωσε τον φίλο της και την φυλάκισε σε ένα κοντέινερ για να μπορεί να την κακοποιεί ανενόχλητος

Η συγκλονιστική στιγμή της απελευθέρωσης μιας γυναίκας που ήταν αιχμάλωτη του βιαστή της επί δύο μήνες!
Τη συγκλονιστική στιγμή που η αστυνομία έσπασε με τανάλια το λουκέτο του κοντέινερ στο οποίο κρατούσε αιχμάλωτη επί δύο μήνες την Kala Brown, ο απαγωγέας και βιαστής της, ώστε να μπορεί να την κακοποιεί καθημερινά ανενόχλητος, έδωσε στη δημοσιότητα ένα δικαστήριο στις ΗΠΑ.

Η αστυνομία βρήκε την 30χρονη γυναίκα αλυσοδεμένη μέσα σε κοντέινερ, στο κτήμα του Todd Kohlhepp που βρίσκεται στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, στις 3 Νοεμβρίου του περασμένου έτους. Οι Αρχές οδηγήθηκαν στον δράστη χάρη στο σήμα του κινητού της 30χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί δύο μήνες νωρίτερα με τον φίλο της από την περιοχή.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό των αγνοούμενων, οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν τη φάρμα του Kohlhepp με ένταλμα, αφού ο 46χρονος επιδείκνυε ύποπτη συμπεριφορά και είχε και παλιότερα μπλεξίματα με το νόμο. Φτάνοντας εκεί όμως άκουσαν ξαφνικά μια γυναίκα να ουρλιάζει από το εσωτερικό ενός κοντέινερ.

Κλείσιμο
Ο 46χρονος Kohlhepp



Οι ερευνητές έσπασαν αμέσως το λουκέτο του κοντέινερ και αντίκρισαν μέσα αλυσοδεμένη την αγνοούμενη, όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα της στολής ενός αστυνομικού.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απελευθέρωσης, ένας από τους αστυνομικούς ρωτά την 30χρονη αν γνωρίζει πού βρίσκεται ο φίλος της, Charlie Karver, και εκείνη του απαντά ότι είναι νεκρός. «Τον πυροβόλησε», ακούγεται να λέει η Brown. «Ποιος τον πυροβόλησε», ρωτά ο αστυνομικός. «Ο Todd Kohlhepp πυροβόλησε τον Charlie Carver τρεις φορές στο στήθος, τον τύλιξε σε έναν μπλε μουσαμά, τον έβαλε στο τρακτέρ του και εμένα με κλείδωσε εδώ μέσα. Δεν ξαναείδα τον φίλο μου από τότε. Μου είπε ότι είναι νεκρός και ότι τον έθαψε. Λέει ότι έχει θάψει και άλλους πολλούς εδώ», απαντά η σοκαρισμένη γυναίκα.

Η συγκλονιστική στιγμή της λύτρωσης


Σύμφωνα με την κατάθεση των αστυνομικών, η Brown τους είπε καθ' οδόν προς το νοσοκομείο ότι ο Kohlhepp της είχε ομολογήσει τον φόνο συνολικά επτά ανθρώπων, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν σε επακόλουθη έρευνα στο κτήμα του.

Επρόκειτο για ανεξιχνίαστες υποθέσεις που είχαν απασχολήσει - χωρίς αποτέλεσμα - τις Αρχές τα τελευταία 13 χρόνια.

Ο φίλος της 30χρονης που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον δράστη



Όπως κατέθεσε αργότερα η γυναίκα, η ίδια έπεσε θύμα του διεστραμμένου serial killer όταν πήγε στο κτήμα του μαζί με τον φίλο της, απαντώντας σε μια αγγελία που ζητούσε καθαρίστρια. Όταν έφτασε το ζευγάρι στο σπίτι του Κohlhepp, εκείνος σκότωσε εν ψυχρώ τον άνδρα και φυλάκισε την 30χρονη μέσα στη μεταλλική φυλακή της, όπου θα ζούσε τον εφιάλτη για 60 βασανιστικές μέρες.

Η Kala Brown πριν την περιπέτειά της



Ο Κohlhepp δήλωσε ένοχος για την απαγωγή και τον  βιασμό της 30χρονης και την δολοφονία επτά ανθρώπων και καταδικάστηκε σε έξι φορές ισόβια.

Στην απολογία του, δήλωσε ότι δεν θυμάται τι έκανε ή είπε οποιοδήποτε από τα θύματά του, αφού την ώρα που διέπραττε τις δολοφονίες «αισθανόταν "εκτός πραγματικότητας" σαν να έπαιζε βιντεοπαιχνίδι.


Οι αρχές καταφθάνουν στο σπίτι του δράστη με το ένταλμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης