Τουρκία: Επιτέθηκαν σε γνωστό δημοσιογράφο που ψήφισε «Όχι»
Ο ίδιος φέρεται να έχει πάει στα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας για να διαμαρτυρηθεί για το περιστατικό
Ο πρώην αρθρογράφος, της Γενί Σαφάκ, Αλί Μπαϊράμογλου, για πολύ καιρό ένθερμος υποστηρικτής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που τελευταία το γύρισε σε επικριτής του Τούρκου Προέδρου, δέχθηκε επίθεση από υποστηρικτές του Ερντογάν σε εκλογικό τμήμα, στο Γκαϊρετεπέ της Κωνσταντινούπολης επειδή ψήφισε «όχι» στο δημοψήφισμα.
Ανήκε στο «σκληρό πυρήνα» προπαγανδιστών του ισλαμιστικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
Μιλώντας ο ίδιος μετά την επίθεση που δέχθηκε στον εκπρόσωπο των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, Ερόλ Οντέρογλου, κατηγόρησε τους υποστηρικτές του Ερντογάν ότι τον γρονθοκόπησαν.
Δείτε βίντεο από τον προπηλακισμό στον Τούρκο αρθρογράφο
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.