Grammy Awards 2017: Τζένιφερ Λόπεζ και Κέιτι Πέρι τα «χώνουν» στον Τραμπ on stage

Grammy Awards 2017: Τζένιφερ Λόπεζ και Κέιτι Πέρι τα «χώνουν» στον Τραμπ on stage

«No hate», φώναξε η Πέρι - Πλήθος καλλιτεχνών, για ακόμη μια φορά, εξαπέλυσαν βολές εναντίον του αμερικανού προέδρου για τις πολιτικές που ακολουθεί, με αποτέλεσμα η μουσική βραδιά να πάρει και πολιτικό «χρώμα»

Grammy Awards 2017: Τζένιφερ Λόπεζ και Κέιτι Πέρι τα «χώνουν» στον Τραμπ on stage
Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μην ήταν στη λίστα με τους υποψηφίους για βραβείο στα Grammy, ωστόσο είχε την τιμητική του! Πλήθος καλλιτεχνών, για ακόμη μια φορά, εξαπέλυσαν βολές εναντίον του αμερικανού προέδρου για τις πολιτικές που ακολουθεί, με αποτέλεσμα η μουσική βραδιά να πάρει και πολιτικό «χρώμα». 

Από το σχόλιο του παρουσιαστή, «Με τον Τραμπ πλέον δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει», μέχρι και το λόγο της Τζένιφερ Λόπεζ και της Κείτι Πέρι, όλα έδειχναν ότι ο αμερικανός Μίδας δεν έχει πού να σταθεί από τους χιλιάδες πολέμιους. 

Η σέξι λατίνα σταρ δίχως να αναφέρει το όνομα του Τραμπ, είπε: «Πραγματικά, αυτή είναι η σωστή ώρα όπου ο καλλιτεχνικός κόσμος πρέπει να πιάσει ''δουλειά''. Δεν υπάρχει χρόνος για απόγνωση, για μιζέρια, για σιωπή, για φόβο. Μιλάμε, γράφουμε, δημιουργούμε. Έτσι, θεραπεύονται οι γενιές και οι πολιτισμοί».

Από την πλευρά της, η Κέτι Πέρι φώναξε στο κοινό: «Όχι στο μίσος».  

Κλείσιμο




Μήνυμα και από την Μπιγιονσέ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης