Βίντεο: Ο «Άγιος Βασίλης» συνέλαβε... εμπόρους ναρκωτικών!

Βίντεο: Ο «Άγιος Βασίλης» συνέλαβε... εμπόρους ναρκωτικών!

Μυστικοί αστυνομικοί εισέβαλαν σε κατοικία εμπόρων ναρκωτικών στη Λίμα - Κατασχέθηκαν περισσότερα από 4.500 πακέτα κοκαΐνης 

Βίντεο: Ο «Άγιος Βασίλης» συνέλαβε... εμπόρους ναρκωτικών!
Καθώς τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών, το να δει κανείς μπροστά του τον Άγιο Βασίλη δεν μοιάζει και τόσο παράξενο, μόνο που ο Άγιος Βασίλης, που εισέβαλε την Τρίτη σε κατοικία στο βόρειο τμήμα της Λίμας στο Περού, δεν έψαχνε παιδιά για να τους παραδώσει τα δώρα του...

Η μυστική αστυνομία είχε την ιδέα να ντυθεί ένας αστυνομικός Άγιος Βασίλης για να είναι αποτελεσματική η επιχείρηση σύλληψης εμπόρων ναρκωτικών στην κατοικία όπου διέμεναν. Έτσι, ένας αστυνομικός ντυμένος Άγιος Βασίλης κατευθύνθηκε πρώτος και έσπασε την πόρτα της κατοικίας, αιφνιδιάζοντας τους εμπόρους ναρκωτικών ενώ οι συνάδελφοί του ακολούθησαν.

Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία αφού συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών «Pinto» και κατασχέθηκαν περισσότερα από 4.500 πακέτα κοκαΐνης. 

Ο επικεφαλής της επιχείρησης, συνταγματάρχης Jorge Luis Angulo, δήλωσε ότι η ιδέα του Άγιου Βασίλη έδωσε στην επιχείρηση τα στοιχεία της έκπληξης και της ταχύτητας. «Αυτός (ο Άγιος Βασίλης) έσπασε την πόρτα αφού είχε δικαστική άδεια και έτσι, έκανε για εμάς ευκολότερη την είσοδο, με ταχύτητα μπήκαμε στον χώρο και συλλάβαμε τα άτομα που ήταν μέσα, τα οποία εμπλέκονται στην πώληση μικρών ποσοτήτων (κοκαΐνης)», ανέφερε ο Angulo.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης