Τύχη βουνό είχαν δύο δημοσιογράφοι από το BBC και ομάδα Ιρακινών στρατιωτών όταν εξερράγη μπροστά τους αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά στη Μοσούλη.
Οι Φεράς Κιλάνι και Μαρέκ Πολασέβσκι από το BBC ακολουθούσαν τους στρατιώτες καταγράφοντας τις έρευνές τους σε κατοικίες σε μία προσπάθεια να «καθαρίσουν» την περιοχή από τζιχαντιστές, όταν το όχημα-βόμβα εξερράγη.
Η κάμερα του Πολασέβσκι κατέγραψε καρέ-καρέ την έκρηξη και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνονται οι άνδρες να πέφτουν στο έδαφος, ενώ από θαύμα κανείς δεν έχασε τη ζωή του.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς