Γαλλία: Έκλεισε την πρεσβεία στην Άγκυρα και το προξενείο στην Κωνσταντινούπολη
«Η πρεσβεία της Γαλλίας στην Αγκυρα και το Γενικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη θα είναι κλειστά από σήμερα στις 13.00 μέχρι νεωτέρας», τονίζεται σε ανακοίνωση της πρεσβείας
Συναγερμός στη Τουρκία. Μέχρι νεωτέρας, η γαλλική πρεσβεία στην Άγκυρα και το γενικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη θα παραμείνουν κλειστά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική αντιπροσωπεία στην Τουρκία.
Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "Le Figaro", και oι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για αύριο σε Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη δεν θα πραγματοποιηθούν για λόγους ασφαλείας.
Ο λόγος είναι πως υπήρξαν πληροφορίες που κάνουν λόγο για σοβαρές απειλές κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων.
«Η πρεσβεία της Γαλλίας στην Αγκυρα και το Γενικό προξενείο στην
Κωνσταντινούπολη θα είναι κλειστά από σήμερα στις 13.00 μέχρι νεωτέρας»,
τονίζεται σε ανακοίνωση της πρεσβείας.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.